Pitkästä aikaa päästiin eilen treenaamaan. Treenaaminen on lähiviikkoina vähän jäänyt lomareissun, siitä palautumisen, vieraiden ja yleisen laiskotuksen vuoksi. Sen johdosta Reiskalla olikin virtasta vähän enemmän ja vähemmän. :)

Päätin, etten ota sen kanssa kun ihan lyhyet treenit ja sitten saa mennä hauduttamaan asioita autoon. Ensin otettiin paikallamakuu. Muuten meni ihan hyvin, mutta istui hetken aikaa, komensin maahan ja kaukokäsky toimi oikein hyvin :) Sitten otettiin seuraamista, joka ihan kamalaa. Luoksetulo stopin kera, stoppasi vasta toisella yrityksellä ja tyydyttiin siihen. Annoin käsimerkin ja suullisen käskyn, jotta varmasti stoppaa ja niinhän se sitten tekikin. :) Kaukot oli ihan jees, hypähtää vaan ilmassa asennonvaihdoissa, ei kuitenkaan suuremmin liiku. Näillä mennään.

Tuksu oli myös mukana ja kovin iloinen olikin kun pääsi mukaan. Kovasti oli neidillä ihmeteltävää ja katseltavaa treeneissä. Tuksun kanssa en varsinaisesti ottanut mitään, vähän koitin juoksuttaa sitä rinnalla tulevia näyttelyitä silmälläpitäen ja sitten vaan syötiin nakkia :)