Eilen olikin Reinomiehen ilon päivä kun kaksistaan mun kanssa pääsi hallille reenaamaan. Otettiin ensin hieman tokojuttuja: kaukoja ja seuraamista lähinnä. Kaukot on huippuhyvässä kunnossa kun olen vahvistanut ensimmäistä istumaan nousua. Tosi tyytyväinen, että talven jumppailut on auttaneet, ei olla turhaan niitä kakeja väännetty koko talvea :) Seuraaminen oli kovin innokasta, mutta kuitenkin todella hyvää. Ei edes edistänyt. Lisäksi Reino tarjoili erinäisiä peruutuksia ja peruutus + kaukot - yhdistelmiä mulle innokkaana ja namien toivossa. Tuksun tulo ja Reiskan kotihuomion väheneminen on varmaan vaikuttanut siihen, että Reinomies on INNOKAS tätä nykyä. Joskus kun oli semmonen tunne, että sitä sai väkisin vetää perässä treeneihin... Nyt ei kyllä semmosta tunnetta ole :)

Reetan kanssa vielä katsottiin tunnaria. Lopputulos oli se, että pitäis vissiin ottaa useammin... ;-) Pari kuukautta ollaan elelty ilman tunnarin ottoa ja sen huomas: Reino juoksi täysillä kapuloille, toi sen mikä eteen sattui. Lähettelin piruuttani uudelleen ja toiseksi vika sattui olemaan se oma kapula. Ei mitään tietoa mistään haistelusta joten palataan back to basics ja jatketaan lautatreeniä. Reino pitää nyt saada muistamaan mikä oli homman nimi, mutta onneks se sen äkkiä muistaa kuitenkin. Mukava oli myös kuulla, että seura sponssaa mulle tunnarikapulat :)

Tokotuokion jälkeen oli vuorossa koiratanssitreenit ja vitsi että olikin kivaa! :) Reino toimi mallikoirakkona ja se jopa ylitti itsensä tekemällä semmosia juttuja mitä sille ei oo koskaan opetettu :) Eli se sujuvasti pujotteli mun jalkojen välissä ja ryömi, vaikkei sille oo koskaan opetettu kumpaakaan juttua. Into korvannee siis puuttuvan taidon ;-) Ihana oli kyllä myös nähdä ryhmäläisten edistymistä ja seurata porukan mielikuvituksen käyttöä.

Lopuksi jäin juttelemaan yhden ryhmäläisen äidin kanssa, joka kyseli olisinko meidän koirien (varmaan lähinnä Reiskan) kanssa kiinnostunut VAPEPAn toiminnasta, jos minä mitenkään haluaisin tulla siihen koirakoksi. Vitsi kun kiinnostuinkin asiasta! Olisi todella hienoa ja mielenkiintoista päästä ryhmään jos meistä tosissaan vaikka joskus olisi jotain hyötyä. Tuollainen toiminta olisi juuri sitä mitä haluaisin koirien kanssa tehdä - auttaa siis koiran kanssa muita. Toivotaan, että tästä seuraa vielä jotain! :)

Ihan viimeiseksi vielä kun olin jotenkin itse kovin innostuneessa tilassa eikä yhtään väsyttänyt, päätin vähän aksailla vielä Reiskan kanssa ennen kotiin lähtöä. Otettiin keppejä ja herrsiunaa mikä vauhti Reiskalla niissä oli! Ikinä ole mennyt keppejä niin lujaa! Muutamalla kertaa sujahti tosin pujottelemaan väärästä välistä tai jätti jonkun välin pujottelematta kun meni niin lujaa ettei ilmeisesti ihan aina nähnyt vauhdiltansa niitä keppejä. Otettiin a-estettä ja se meni ihan jees, ylösmenon kontaktissa oli vähän korjaamista kun herra hyppäsi niin korkealle ylösmennessä. Keinua otettiin uudella palkkaustyylillä, jotta kontaktit paranisivat ja hyvin meni keinu. Reiska ei ole tuota keinua suorittanut varmaan melkein vuoteen, muttei sillä mitään ongelmaa keinun kanssa ollut, alastulokontakti vähän hätäinen, mutta kyllä se sen otti. Tulipas loisto mieli kun oli niin loistot treenit joka lajissa! :)