Reinomiestä taisi jännittää oman seuran kotikentällä ollut iltakoe koskapa sen maha meni sekaisin jo heti aamusta. Päivällä ja vielä iltapäivälläkin maha oli sekaisin. Totesimme isännän kanssa, että mitään tarttuvaa ei kuitenkaan ole, koska Kyttää ja Tuksua ei vaivaa mikään ja Reinokin oli kohtalaisen pirteä. Tavoitteeksi vatsaongelmaiselle laitettiin avo2- tulos, koska emme uskoneet Reiskan jaksavan koko koetta.

Koe oli tosiaan oman seuran järjestämä ja hyvin mielestäni saatiinkin koe järjestettyä. Talkooväkeä oli tarpeeksi ja yhteishenki mielestäni todella hyvä. Tuomarina kokeessa oli aina niin mukava Ilkka Sten. Tulostaso oli mielestäni myös erinomainen, reenattu siis oltiin! :)

Reiskan vuoro oli avoimen luokan viimeisenä. Paikallamakuuta jännitin itse eniten, koska sitä Reinon kanssa oli otettu todella vähän porukassa. Hyvinpä se kuitenkin meni, pienoista levottomuutta ja asennon vaihtoa, mutta muuten hyvin. Yksilöliikkeistä tiesin, että ne ovat kunnossa, mutta en silti uskonut niiden menevän nappiin mahaongelmien vuoksi. Toisaalta Reinohan on hyvin varma suorittaja... Liikkeestä maahanmenon jälkeen tuomari kommentoi isännälle, että hänkin meinasi laota maahan kun oli niin voimakas käsky. ;-) Kiitteli taas myös isäntää siitä, että kyllä ainakin kuuluu mitä sanotaan. :)

Osasuoritusten pisteet:

Paikalla makaaminen                                 10

Seuraaminen taluttimetta                          8

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä           9

Luoksetulo                          8

Seisominen seuraamisen yhteydessä         10

Noutaminen                9

Kauko-ohjaus             8

Estehyppy                8

Kokonaisvaikutus                  10

Yhteensä 176 pistettä, I tulos ja luokan kakkossija!

HIENOA REINOMIES HIENOA!! Olen niiiiiin ylpeä ettei tosikaan! :) Näytettiin närhen munat niille jotka epäili, ettei Reino osaa! :D Enkä myöskään turhaan ollut puhunut, että Reino on pelottavan hyvässä kunnossa Reinoksi.

Fiksattavaakin tosin löytyi, seuraaminen oli hieman löysää, käännökset väljiä, luoksetulossa stoppi saisi olla vielä nopeampi (nyt otti jokusen askeleen ennen kuin pysähtyi), noudossa pyöritti kapulaa kerran suussaan, kaukoissa kaipasi lisäkäskyjä istumaan nousussa (katsojat suosittelivat käsimerkinkin käyttöä ja isäntä vähitellen ehkä alkaa sitä ostamaan) ja hyppykään ei ollut ihan nappisuoritus, vaan ajautui hieman sivuun ja mietti hetken aikaa ennenkuin istui käskyn saatuaan. Tuomarin mielestä isännän ja koiran yhteistyö oli kuitenkin hyvää. Hienoa! :)

Tästä on hyvä jatkaa TK2- metsästystä SM-kisoissa vajaan kuukauden päästä! Hienosäätöä Reinomiehelle vielä, isäntä olikin jo aika hyvin perillä siitä, että mitä ollaan tekemässä. On se isäntä kyllä aikamoinen ykköstulosrohmu, ei voi muuta sanoa. Silti otan itselleni kunnian siitä, että olen koiran treenannut tuohon kuntoon, isäntä sen kanssa ei kuitenkaan treenaa oikein koskaan  :)

Itse kisasin vielä alokasluokassa lainakoirani kanssa ja saimme taas kakkostuloksen, vähän vajaa ykköstuloksen. Suoritus oli kuitenkin mielestäni oikein hyvä ja olin tyytyväinen, vaikka vähän jäikin kaivelemaan muutama oma kämmi. Tosin eipä ne lopputulokseen olisi vaikuttaneet, mutta silti.

Kiitos kaikille järjestelyissä mukana olleille! Kiva oli myös nähdä tuttuja läheltä ja kaukaa! Etenkin oli mukava nähdä Anna ja Ifa ensimmäisessä virallisessa kokeessa, syyskuussa uudelleen samassa paikassa, eikö?!