Eilen(kään) en päässyt muiden äkillisesti ilmenneiden juttujen takia kimppatokotreeneihin, joten päätin iltasella sitten treenata molemmat pojat kotioloissa. Kyttiksen kanssa onkin treenattu viimeksi ehkä vuosi sitten..? Kyttä sai vanhemman oikeudella aloittaa. Ensin harjoiteltiin hieman seisomista, joka meni yllättävän hyvin siihen nähden, että papparainen ei halua seistä. Pieni paikallaistuminen otettiin ja se meni hyvin siihen saakka kunnes olin palaamassa koiran luo, jolloin koira nousi seisomaan (niin, kyllä tässä kohtaa voidaan seistä!). Maahanmenoja otettiin, mutta niistä papparainen kuumisi niin, että alkoi komentamaan minua ja muutenkin haukkumaan ja minähän en sitä räksytystä kestä. Tähän saakka oltiin tehty ilman palkkaa kun ei papparainen semmosista piittaa niinkään, tekeminen itsessään on papan palkka. Nyt otettiin Reiskan pallopää esiin ja sen kanssa hieman seuraamista. Kyttis jopa päätti kerrankin minun kanssani toimia, yleensähän se toimii seuraamisessa vaan isännän kanssa. Todella tiivistä seuraamista mielettömällä kontaktilla. Muutaman kerran oltiin ohimennen jossain marjapuskassa kun pappa paino mun jalkaani sen verran kovin, mutta eipä se haittaa :) Otettiin vielä vähän kaukoja, istumisia ja maahanmenoja (ja pentele sitä räkytystä) ja sitten lopuksi heiteltiin vähän palloa. Olipa mukavaa treenata papparaisen kanssa, pitäis vissiin tehdä useemminkin. Tuo sen tekemisen into on kyllä niin hienoa! :)

Sitten oli Reinon vuoro. Otettiin ensin liikkeestä seisomista, jossa pallopää takapalkkana. Ajatuksena oli saada ylimääräiset askeleet käskyn jälkeen pois ja onnistuihan se, olin oikein tyytyväinen. Sitten samalla systeemillä seuraamista ja johan oli miekkonen jostain löytänyt itseensä intoa, johtui varmaan siitä kun oli ensin katkerana miehenä joutunut kuuntelemaan papan intoräkytystä. Sitten otettiin myös pieni paikallaistuminen ja yleistä hömpöttelyä pallopään kanssa. Ruutu piti rakentamani, mutta yhdelle törpölle kävikin äksidentti Reinon hellässä käsittelyssä ja meillä on nyt vain kolme kuranttia tötsää. Pitänee käydä ostoksilla.

Loppuviimeksi treenasin Tuksun kanssa sisätiloissa etsimistä. Viskelin ruokanappuloita sinne sun tänne ja Tuks sai luvan etsiä ne kaikkia ja niinhän se tietenkin teki, kovaäänisen tuhinan säestämänä :) Loppuillasta Kyttä oli ihan puhki, taisi pääkoppa etenkin rasittua siitä kun joutui jotain tekemään ja Tunks oli myös puhki, on tuo etsiminen rankkaa puuhaa. Huomenna Kyttä sitten meneekin hoitoon viikonlopuksi ja me muut lähdetään reissuun! :)