Tuks oli eilen ihan innoissaan kun pääsi mamman kanssa kaksin reissuun. Vielä enemmän innoissaan se oli kun huomasi mihin päädyimme. Neiti oli ihan täpinöissään kun huomasi siis olevansa aksakentällä! Eilen harjoiteltiin esteen kiertoa ja se meni oikein hyvin kun Ulla kierrätti Tuksua ja minä "hyppäytin" Tuksun sitten. Otettiin muutama kerta ja todettiin, että hyvin menee.

Seuraavana oli vuorossa putki, joka otettiin ensin niin, että Ulla piti Tuksua ja minä menin putken toiseen päähän, hyvin taas meni. Pidennettiin putkea ja otettiin uudelleen ja hyvin meni. Sitten otettiin niin, että minä lähetin Tuksun putkeen ja juoksin toiseen päähän vastaanottamaan. Tämähän aiheutti ihan hepulikohtauksen neidille kun oli niin kivaa ja pieni rallinpätkä piti vetää ennen kuin kykeni menemään putkeen. Putkessa iski uusi hepuli ja siellä piti vähän rallata ennenkuin tuli läpi luokseni. Otettiin vielä kerran ja sitten meni mainiosti. Tuks taitaa olla ehdollistunut siihen, että kun menee jonkun läpi, niin saa repiä wubbaa mamman kanssa. Siitäkös Tuks tykkää nimittäin! :) 

Lopuksi kokeiltiin vielä pussia. Ulla piti taas kiinni ja minä menin nostamaan toista päätä ja huhuilemaan. Tuks tuli täysillä luokseni kiskomaan lelua. Ei tainnut edes huomata, että matkalla oli mitään ihmeellistä. Otettiin vielä toisen kerran ja meni taas loistavasti. Lopuksi kokeiltiin niin, etten nostanut pussin päätä ja hyvinhän se Tunks suoritti pussin taas, ei yhtään ahdistanut syöksyä pimeyteen :) Sitten kehuttiin kovasti ja kiskottiin lelua oikein urakalla ja olipa meillä siis taas mukavaa! :)

Aksailun jälkeen mentiin toista kertaa Tuksun elämässä kaupunkikävelylle. Kaupungilla oli vain kovin hiljaista. Tosin eipä Tuksua taas mikään olisi varmaan haitannutkaan, taapersi tosi hienosti mun vierellä ja välillä jäi haistelemaan jotain hajujansa. Tuks on kyllä meidän koirista se, joka osaa kävellä kauniimmin vierellä, isot pojat kun ei oikein aina hallitse sitä ;-) Matkalla joku nainen kirmasi meidän luokse rapsuttelemaan Tuksua ja ihastelemaan sitä, mutta Tunks ei ollut moksiskaan tästäkään tapahtumasta. Olipa mukava kävely ja mukava päivä Tuksun kanssa, kyllä jäi hyvä fiilis! :)