Tiistaina olin Kaarinassa mejäkokeen jälkitalkoissa. Olipa talkoot, huhhuh! Kotona olin puoliyön maissa, viimeinen jälki tehtiin melkein pilkkopimeässä, mutta hyvä jälki siitä sitten tuli :)

Keskiviikkona Sakke toi Rokan meille ja mä sitten lähdin kokeeseen Rokettimen kanssa. Olin vähän palveluksia velkaa Rokan emännälle ja tällä kuittasimme osan ;-) Koe ei mennyt ihan putkeen, riistan hajut veivät Rokkaa kovasti mennessään ja kolme hukkaa saatiin aikaan. Harjoiteltiin jälki loppuun ja loppu menikin tosi hyvin. Jäljeltä autoon mennessä nähtiin vielä peura pomppimassa, joten ei mikään ihme ettei pientä miestä kiinnostanut jälki kun oli vähän elävämpääkin hajuntuottajaa lähistöllä!

Torstaina olin taas Reiskan kanssa tokoilemassa. Harjoiteltiin luoksetulon stoppia Korrien neuvoin. Ottaa kovasti askeleita käskyn jälkeen, mutta pysähtyy kyllä. Harjoittelua siis kaivataan! Kaukot oli hyvässä kuosissa kuten myös seuraaminen. Jäävät liikkeet oli myös kunnossa. Hyppy oli varsin erinomainen. Tuli tosi hyvä mieli kun kaikki oli niin kivassa kunnossa :)

Koiratanssissa alettiin harjoittelemaan meidän ohjelmaa ja lisäksi vielä seuran pj tuli kysymään minulta, että josko voisin ilmeisesti kaksin Reiskan kanssa esiintyä jossain messuilla jonkun esityksen verran. Huih! Lupasin harkita :)

Koiratanssin jälkeen otin vähän vielä Reinon kanssa agilityä, kepit meni paremmin kuin koskaan, ensimmäistä kertaa jouduin juoksemaan Reinon vierellä kun se pujotteli niin lujaa! Huisia! :) Aan ja keinun kontakteja harjoiteltiin, mutta niistä ei ole mitään kerrottavaa kerrassaan :(

Lauantaina olin tokokokeessa lainakoiran kanssa. Beusseja paikalla oli ilahduttavasti kolme kappaletta, olipa mukava niitä kaikkia moikkailla ja seurata miten kaksi sai ykköstuloksen! :) Itsellä ja lainakoiralla kolme harjoittelukertaa takana ja ihan vähän vaille ykköstulos vaikka aika paljon sählättiinkin. Varmat liikkeet pettivät ja niitä, mitä koira ei ole suvainnut tehdä ikinä treeneissä menikin nyt putkeen. Erikoista! :) Outo fiilis vaan tuli jälkeenpäin siitä, että mitä ihmettä oikein Reiskan kanssa olen kokeissa puuhannut kun en koskaan näin hyvää tulosta ole sen kanssa saanut!?!? Noh, hyvä mieli kuitenkin jäi ja tästä on hyvä jatkaa...koiran lainailua :)

Eilen oltiin vähän "tuottamassa" tavaraa remontoitia varten ja koirat olivat asiaankuuluvasti mukana hommissa. Pojat sai isot luut ja ajattelin, että niillä menee päivä kivasti kun niitä syövät. Pöh, kumpikaan ei koskenutkaan luuhunsa ja niin sitten kävikin, että Tuks sai maistella hieman luuta :) Tuks oli muutenkin kovin aktiivinen, 8 tuntia huseerasi omiaan mm. kaivuutyömaallaan. Illalla kun mentiin kotiin Tuks kaatuikin pedilleen eikä jaksanut siitä nousta mihinkään. Isännällä ja minulla vain kävi pieni kämmi - toisaalta mistä olisimmekaan voineet tietää kun ei meillä aiemmin ole ollut vastaavanlaista koiruutta - Tuks siis pääsi vähän kärvähtämään. Oli koko päivän auringossa ja iho siis pääsi vähän jollei nyt suoranaisesti palamaan niin kuitenkin...Nenä oli ihan punainen illalla. Tosin oli neidin takapuolikin ihan punainen, mutta se johtui siitä, että sitä pyllyä piti pistää punamultamaalattua seinää vasten ;-) Laitoin neidille sitten illalla vähän viilentävää rasvaa nenään ja aamulla neiti näyttikin paljon paremmalta, tosin pylly oli edelleen punainen. Jatkossa pitää huomioida että neiti tarvitsee aurinkorasvaa kun on aurinkoisella säällä ulkona!! On se kyllä jännä miten kaikki koirajutut tulee opittua kantapään kautta, huoh! :)