Kalajoen reissu meni todella hienosti, sää oli kohtalaisen hyvä ja muutenkin oli mukavaa. Tunks pääsi särkille seikkailemaan ja tykkäsi kyllä hengailla siellä. Särkillä kävelyn lisäksi käytiin Lohilaaksossa vähän perinteiseen tapaan onkimassa. Eeva onki ensin ja sai noin 2,5 kiloisen lohen mato-ongella! Minä sen jälkeen ja sain parikiloisen lohen samaisella mato-ongella. Olipa hyvä onki! :) Punnituksessa oltiin vähän ihmeissämme kyllä kun painoa kaloilla oli yhteensä 4,5 kiloa. Savustutimme kalat ja sitä kalaa on nyt syöty useampi päivä… Tyytyväisiä erityisesti oltiin Eeman kanssa meidän yhteistyöhön eli meni tosi putkeen se, että kun toinen sai kalan, niin toinen oli haavin kanssa heilumassa paikalla. Kalojen tappaminen oli sitten se eri juttu, Pete joutui tulemaan avuksi toisen eliminoimiseen ja paikan työntekijä joutui tulemaan toiseen avuksi. Vaikka kuinka hakkasin niin ei ne kuolleet, kumma juttu! Tunks oli myös onkimassa mukana mutta mentyään mahdottomaksi se pääsi autoon siksi aikaa kun söimme ihania leipiä ja leivoksia Lohilaaksossa…

Reiska ei vieläkään ole mennyt mitenkään mahdottomaksi neidin juoksuista, ihan rennosti on ottanut. Ruokahalut ovat olleet ihan normaalit. Ihan hyvä siis!

Kalajokireissun jälkeen käytiin Koivulammella taas uittamassa Tuksua ja hyi että olikin kylmää vettä tällä kerralla, vajaassa viikossa vesi kylmennyt hirmuisesti. Tunksia ei kylmyys kuitenkaan haitannut, hienosti se uiskenteli siellä. Todella nopeasti Tunks väsyy kyllä uimisesta, taitaa siis olla hyvä kuntoilumuoto. Pitää toivoa, että kotona saataisiin jatkettua hyvää uintiharrastusta.

 

Koiranpitelijä

Juhannusyön ihanuutta :)

 

 

Tuleva uimamaisteri Spunks! :)

 

Ei ole juoksut neitiä rauhoittaneet, yhtä hankalaa kuin aina ennenkin on lelun irroittaminen... ;)

Nuorisojengi kimpassa

Ihanan Koivulammen maisemaa

KahluuRepe

Kävelee vetten päällä ;)

Pitkä mies.

Tänään isännän kanssa lähdettiin köröttelemään kotiinpäin. Eilen lähtivät jo Pete ja Eeva. Matka meni ihan rattoisasti, kertaalleen tavalliseen tapaan pysähdyttiin Kuortaneella. Kotona olikin sitten papparainen odottelemassa. Ihana nähdä sitä pitkästä aikaa! :)

Illalla käytiin Elonkierrossa pienellä lenkillä Spunksin ja Papan kanssa ja harmiksemme huomattiin että pappa ei ole ihan kunnossa. Sen takapäässä on jotain vialla, muttei nyt vielä osattu sanoa mitä. Katsellaan pari päivää ja mennään eläinlääkäriin jos tuntuu ettei helpota. Pappa myös teki kuolemaa pienen kävelyn jälkeen, läähätti ihan hirmuisesti että senkin perusteella kaikki ei ole kunnossa. Tunksin pylly kuitenkin kiinnosti, että niin kipeä pappa ei sentään ole ;)

TÄÄLLÄ kuvia reissusta.