Tuksun penneliagility oli maanantaina ja se meni taas oikein hyvin. Vauhtia riitti neidillä, vaikka muuten onkin ollut säistä johtuen hieman väsynyt. Otettiin kolmen "hypyn" sarjaa, joista siis piti juosta vaan siivekkeiden välistä namikipolle. Vietiin Tuksun kanssa nami kippoon yhdessä ja sitten ajattelin vain lähettää neidin kipolle. Noh, neitihän oli tosiaan ennättänyt unohtaa koko kipon siihen mennessä kun päästiin lähetyspaikalle. Ulla kävi vähän nostelemassa kippoa ja sittenhän neiti kirmasi kipolle syömään ja sieltä täysiä takaisin mun luo leikkimään wuballa. Tämä otettiin ehkä 6 kertaa ja kaikilla meni tosi hyvin. Otettiin myös mutkalla olevaa mustaa putkea ja Tunksilla ei ollut ongelmia itse putken suorittamisessa, nyt vain keksi, että putken ulostulopäähän voi jäädä vaanimaan... Tähän pitää jatkossa paneutua :) Koiran pitää tulla vauhdikkaasti ulos sieltä putkesta eikä jäädä sinne. Toki tulihan Tunks kun oli namia tai lelua tiedossa, mutta kuitenkin :) On se eri epeli.

Tunks on saanut myös ystävän Ranen kummipojasta. Tunks seuraa Aatua hirmuisessa katsekontaktissa ja muutenkin ryhtyi ihan Aatun koiraksi. Todella lapsirakas Tunks tuntuu olevan vaikkei lapsia ole elämänsä aikana suuremmin nähnyt. Kiva katsella kaksikkoa! :)

Tänään sitten teimme hirmuisen löydön. Reiskan pyllyssä oli punkki, joka oli ihan täynnä, yökkis!!! Otin punkin irti pihdeillä ja hyvin se kai irtosi, yökkis.

Näissä merkeissä jatketaan lomailua ja jännitetään jo vähän lauantaita, onneksi Reiskan vuoro on ihan aamusta, niin ei tarvitse kauaa sitten jännittää silloin.