Keskiviikkona käytiin Reiskan kanssa Pukon kentällä Minnaa moikkaamassa. Minna vähän harjoitteli Reiskan kanssa agilityä. Kepit meni hyvin kuten myös hypyt, renkaalla oli vissiin jotain hahmotusongelmia. Otettiin myös Minnan ja Anun kanssa vähän tokoa. Paikallamakuussa Reiska keskellä, Leevi kävi vähän luvan kanssa häiriköimässä koiria pallopään kanssa, hyvin makasivat kaikki. Jäätiin piilossa juoruilemaan ja paikallamakuu venyikin sitten viisiminuuttiseksi, noh, hyvin se meni.

Otin hieman seuraamista, nyt meni hyvin eikä edistänyt. Kaukot oli ihan huippuhienot, ei yhtään liikkunu mihinkään.

Tuksun kanssa piti hieman treenata tokoa, mutta Tunks ei nähnyt oikein muuta kun Uunon, joten tokoilu jäi siihen, että koitin saada sen huomion potentiaalisesta leikkikaverista itseeni.

Eilen oli sitten jännä päivä kun Reiska kävi elämänsä ensimmäisissä (muttei toivottavasti viimeisissä) agilitykisoissa kilpailemassa! Minulla oli maha sekaisin jo heti aamusta asti kun niin jännitin Reiskan tekemisiä. Enkä siis itse ollut taaskaan edes ohjaajana... ;-) Minna ja Reiska siis lähtivät kisaan yhden treenikerran turvin ja siihen nähden meno oli tosi hienoa, on se Reiskakin vaan niin monitoimimies! 

Reiska oli ilmoitettu hyppyradalle ja Minna siis toimi kartturina, koska minä en vain kykene ohjaamaan koiraani agilityssä. En siis vain osaa :) Kisasuoritus oli hetkessä ohi, videolta sitä illalla on tullut ihmeteltyä. Minnan jätettyä Reiskan lähdössä Reiska oli vähän ihmeissään, että mitä ihmettä tapahtuu nyt, mutta kun Minna käski sen liikkeelle, niin hyvin se Reino lähti menemään, ei yhtään kerennyt vilkuilemaan missä minä ja Rane ollaan, vaan meni Minnan mukana koko ajan ja teki hienosti töitä Minnalle. Renkaan ohi Reiska juoksi, ei selkeästi hahmottanut koko juttua ja kun Minna käski hypätä, niin Reinohan hyppäsi - juostessa ilmaan. Samoin kävi yhdellä hypyllä kun Minna käski hypätä, niin Reiska ei ilmeisesti ollut hahmottanut mitä piti tehdä, niin se hyppäsi vain ylöspäin. Hienosti teki työtä käskettyä, olisi vaan Reinokin voinu näissä kohdissa lukea sitä rataa paremmin, niin olisi se nolla napsahtanut. Nyt siis napsahti hylly :( Meno oli vauhdikasta ja nopeudesta ei Reinon agilityura varmasti jää kiinni! :)

Kovin olin ylpeä parivaljakosta ja KIITOS Minna sinulle Reiskan kartturoinnista! Toivottavasti yhteinen taipale jatkuu kesän aikana vielä monissa kisoissa! Ja jos vaikka treenataankin jokunen kerta ;-)

Tuks oli paikalla agilityturistina ja yleisenä sekoilijana :)

Könis odottaa innolla vuoroaan

Ilmavaa hyppytekniikkaa! Reinoltahan aniharvoin rimat tippuvat ja tässä kenties syy asiaan.

Ilmekin sen taitaa kertoa, että tämä on ihan Reiskan lempilaji!

Minna kisasi itse Roketin kanssa ja kyllähän tuolla Roksullakin näyttäisi olevan ilmaa aika paljon välissä :)

Tämäkin ilme taitaa kertoa siitä lempparilajista..? :)

Näissä tunnelmissa on hyvä vähitellen aloitella kesälomaa! :) Kesälomalla onkin paljon ohjelmaa eikä lomailla paljon ehditä, mutta niistä menoista ja meiningeistä sitten lisää sitä mukaa kun tapahtuu ja olen koneella :)

TÄÄLTÄ saattaapi löytyä videota tai sitten ei jos linkitys ei toimi... Odotellaan vielä Minnan ja Saken videota jos oisi parempi kun tuo mun kuvaama, tuli hieman kiire alussa ja eka hyppy jäi pois kuvasta ja lopussa piti alkaa kaivaa palkkaa koiralle, niin loppuu vähän nopsaan :)