Eilen töiden jälkeen köröteltiin Koskelle siellä järjestettävään mätsäriin. Olikin oikein kivalla paikalla järjestetty mätsäri ja muutenkin oli hirmuisen mukavaa porukkaa paikalla. Nähtiin jonnin verran vanhoja tuttuja ja tutustuttiin uusiin ihmisiin! Kovasti ihmiset tulevat juttelemaan ja kyselemään kun Tuksun kanssa liikkuu. Ei poikien kanssa liikkuessa kovinkaan moni tule juttelemaan. Eilen eräs tyttö, joka oli ottamassa stanttubullia alkoi juttelemaan ja juteltiin ehkä tunnin verran bulleista :) Sitten kun olin menossa Tuksun kanssa kehään tuli juttelemaan joku ihminen, jolla on ollut monta bullia, sekä stanttuja että minejä :) Olipa mukava vaihtaa kokemuksia ja kuulla bullijuttuja :) Saimme myös patistelua Hämeenlinnan bullipatikoille. Jospa me sinne joku kerta eksyttäisiinkin...

Tuks oli siis meillä vain ja ainoastaan mukana ja olipa se hyvällä tuulella ja hienosti käyttäytyväisenä! :) Ihmiset ei kohta enää usko kun kerrotaan kaikille bullista kiinnostuneille, että Tuks ainakin on kauhea adhd ja muutenkin ihan mahdoton ja sitten Tuks vaan hengailee tai makailee meidän vieressä... Uskottavaa, todellakin! Tuks oli myös kovin nälkäinen ja senkin takia käyttäytyi todella hienosti kun kerjäili nameja koko ajan :) Paikalla nähtiin myös yksi narttubeussiloinen, muttei menty juttelemaan kun tunnistin näöltä ihmisen ja arvasin näin ollen koirankin ja bullit oli tänään pääosassa :)

Kehässä tuomarina oli joku vanha nainen, joka todella tutki tarkkaan koiran rakenteen. Hampaita olisi saanut räpeltää pidempään, koska sitä Tunks kaipaa vaikka hampaat antaakin katsoa hienosti silloin kun on hyvällä tuulella. Tuomari kun tutki Tunksia, niin neiti vaan seistä jäpitti paikallaan ja tuijotti minun kättäni. Ei noteerannut tuomaria muuta ihan superpikaisella vilkaisulla vaikka tuomari vähän nosti Tunksia ilmaankin kokeillessaan etu- ja takapäätä. Hauska :) Sen verran Tunks siis pystyi olemaan keskittymättä lihapullaan. :) 

Juoksu vähän jännitti etukäteen, mutta suotta sitä jännitin kun Spunks juoksi niin hienosti kuin ikinä osaa minun vierelläni. Toisen koiran kanssa juokseminenkaan ei aiheuttanut mitään reaktiota, vaikka sitä ei olla koskaan harjoiteltukaan. Saatiin huippuhienolla esiintymisellä kuitenkin sininen nauha, koska Tunks oli kilpakumppaniaan puolet vanhempi. Hauska on kyllä huomata, että minua ei Tuksun kanssa kehässä ollessa jännitä ollenkaan niin paljon kuin Reiskan kanssa kehässä ollessa. Lisäksi Tuksulle on kyllä ihan se ja sama jännittääkö minua vai ei, se tuon taivaallista jaksaa piitata sellaisista. Kyttä on samanlainen kuin Tunks, jännä sitten miten Reino ottaa niin itseensä minun jännityksen, mutta ehkä se onkin semmoinen herkkismammanpoika toisin kuin nuo kaksi muuta olentoa meidän perheessä :)

Kehästä poistuessani useampi ihminen tuli sanomaan, että Spunks esiintyi todella hienosti ja olisi ansainnut punaisen nauhan. Minulle kyllä sinänsä ihan sama, ei mätsäreitä pidä ottaa niin vakavasti ja lisäksi oltiin vaan kokeilemassa miten sujuu kun viimeksi meni niin huonosti tuo esiintyminen:(  Tosi iloinen ja onnellinen olotila tuli kyllä siitä kun meitä kehuttiin :)

Sinisten pentusten loppukehässä olikin sitten parikymmentä pentusta. Ensin juoksutettiin pienet koirat ja sitten isot erikseen. Spunks määritettiin isoksi koiraksi! Hui! Hitsi että se edelleen seisoi superhienosti ja juoksi niin kauniisti että olin itsekin ihan ihmeissäni. Lennettiin kuitenkin heti pihalle eli ei menestystä tällä kertaa, mutta ei se haittaa, koska Spunks oli niin HIENO että olin ihan onnesta soikeana kehän jälkeen! :) Palkitsimme isännän kanssa itsemme jäätelöllä lähtiessä paikalta. :) Nyt voi hyvillä mielin ilmoittaa Spunksin näyttelyyn, tosin siellä kuitenkin iskee kärttyfiilis ja esiintyminen on ihan pyllystä, mutta saapi nähdä miten sitten käy :)

Tilasin eilen myös veräjän autoon irrotettavalla väliseinällä, jotta matkustaminen helpottuu. Sais tulla vaan jo! HETI mulle tänne kaikki NYT! Tänään on vuorossa kameraan uuden putken hakeminen Tampereelta. Minä niistä niin mitään tiedä, mutta aikamoinen jötkö sieltä pitäisi olla tulossa. ;-) Jos vaikka uusi kuvausinspiraatio sen myötä sitten iskisi... ja mitä muuta sitten rahattomana voi enää tehdäkään ;-)