Viimeistä kesälomapäivää vietetään haikeudella. Onneksi on vielä yli kaksi viikkoa lomaa säästössä kun tuli vähän tehtyä ylitöitä talvella. Ne lomat pidetään vasta sitten osin syksyllä ja osin tulevana talvena ja mielellään tietenkin jossain lämmössä :)  Viimeinen viikko on mennyt hirmuisen flunssan kourissa sängyssä tai sohvalla maaten. Tulipahan ainakin maattua eikä flunssan ja hirmuisen kuumuuden takia tarvinnut miettiäkään pihahommia. Ehkäpä nekin jonain päivänä tulee hoidettua, viimeistään sitten kun lumi tulee maahan ;-) Koirilla on ollut mukavat oltavat kun meille muutti ilmastointilaite. Hervottoman iso sähkösyöppö, joka asennettiin työhuoneeseen, joka on vähän niinkuin poikien huone ja tykkäävätkin nyt kun viileätä. Reiska on muutaman kerran tunkenut päänsä liian lähelle ilmastointilaitetta tai propellituuletinta ja sen jälkeen on mennyt jokunen hetki päätä pyöritellessä kun taisi sopiva puhuri iskeä korvaan ;-)

Ukkoskuurot ovat itselle ihan luksusta, mutta papparainen läähättää niiden takia kovasti. Onneksi on lopettanut ovien avaamisen ja tajunnut, että sängyn alta se paras paikka löytyy. Tosin sinne meno ja sieltä pois tulo kestää hetken, meillä kun ei ole maailman korkein sänky. :) Tuksua ei paljon ukkonen haittaa. Ensimmäisen ukkosen aikaan vein sen tarkoituksella pihalle ihmettelemään asiaa ja eipä tuo moisesta hätkähtänyt. Sisälle mennessä Tuks jäi hetkeksi rappusille seisomaan ja murisi katsoen taivasta kohti. Neidillä asenne siis edelleen kohdallaan, tarviiko tulla jytäämään meidän talolle..? ;-)

Kyttä ja Tuks ovat kummasti lähentyneet juoksujen johdosta. Kastroitu papparainen on varsin hyvää kaveria Tuksin kanssa ja nenä pyllyssä heti kun saa tilaisuuden. Tuks jopa saa tällä hetkellä hyppiä papparaista vasten, tosin tämä tila ei varmaan kauaa kestä (oletan, että parhaat päivät ovat nyt). Reiska pysyttelee lähinnä kaukana Tuksusta kun tietää, että tulee huutoa jos menee liian lähelle. Välillä tosin on pakko käydä inisemässä ja heiluttelemassa häntää Tuksulle.

Tuks on aika väsynyt, ei paljon jaksa lenkkeilläkään ja nukkuu kotona ollessa pääsääntöisesti vain. Ihana siis verrattuna siihen ADHD-koiraan, joka meillä vielä pari viikkoa sitten asui. Saas nähdä josko tulisi valeraskaus ja tämä mukavuus jatkuisi...