Perjantaina meni myöhään töissä kun muut ystävällisesti olivat sairaslomalla. Tähän sitten kariutui mukava uintireissu, jota ei sitten tehty ollenkaan kun olin vasta seiskalta illalla kotona aikamoinen elin vielä otsassa! Käytiin sentään isännän kanssa syömässä ja parantamassa mieltä edes vähäsen.

Lauantaina heräsin jo kukonlaulun aikaan ja suuntasin auton kohti Helsinkiä ja pitkästä aikaa ilman koiria. Päivän ohjelmana olivat nimittäin Pönnin polttarit :D Olikin huisin kiva päivä, ihanaa seuraa ja paljon hyvää ruokaa, voiko muuta toivoa?

Aamupala. Takana oleva mangoinen juustokakku oli muuten aivan mielettömän ihanaa! :)

Morsmaikku aamutuimaan vielä kun kruunukin oli ehjänä ;-)

Ihanat naiset ampumassa :)

Iltasella lähdin sitten kotiin ja kylläpä kerkesin taas tuskastua tuohon julkiseen liikenteeseen ja siihen kun ei niitä junia mennyt taas ollenkaan silloin kun minä olisin halunnut mennä! No, pääsin sentään junalla autolle ja autolla kotiin. Kotona olikin yllätys odottamassa kun rappusten rappaus ei ollutkaan kuivunut ihan odotetulla tavalla ja jouduin akrobatiataiteilemaan ennen kuin pääsin kotiin sisälle.

Kovasti näytti taas vaan kuvat tummentuvan kun laittoi ne Picasaan :( Tiedä sitten mikä tossa siirrossa tummentaa kuvia. Polttarikuvia siis lisää Picasassa.

Isäntä oli päivän aikana käynyt Bella Italiassa eli italialaisten autojen kokoontumisessa Tammelan Mustialassa.

Ihania autoja oli sieltä tallentunut toiseen kameraan :) Harmi kun en itse päässyt mukaan. Näitä kesän viikonloppuja valitettavasti vain on niin vähän, ettei joka paikkaan kerkeä ollenkaan. Kaiken hässäkän keskellä olin vallan unohtanut senkin, että Karkkilassa olisi ollut Beach Party viikonloppu ja meidän piti mennä parteihin perjantaina, mutta kuten yltä ehkä huomasitten, niin emme muistaneet asiaa lainkaan!

Eilinen menikin sitten vaan lähinnä löhöillessä ja Tuksun kanssa puuhastaessa. Iltapäivällä tsemppasin ja menin Tuksun kanssa vielä mustikkaankin. Tosin kun mustikoita ei oikein löytynyt, niin sitten vaan lenkkeiltiin metsässä. Tuks oli vetovyössä kiinni, jotta sain omat käteni vapaaksi ja sillä oli kyllä superkivaa taas! Kun lähdettiin metsästä pois, äitini näytti olevan myös mustikassa (hih, ja vielä samassa metsässä mutta eri kohdassa) ja äidin kohdalla olikin sitten mustikoita. Miksen minä tajunnut mennä siihen paikkaan metsään mennessäni..? Otin Tuksun autosta ja käytiin vielä äippää moikkaamassa metsän puolella. Tuks sai pasmansa ihan sekaisin äidin näkemisestä ja päästi pitkästä aikaa ilopissatkin kun oli niin kivaa! Tuks ei olekaan ilopissoja päästellyt moneen kuukauteen.

Tällä viikolla olisi tiedossa mätsäriä, agilityä ja ihan vaan olemista, ihan luksusta siis! :) Tosin loppuviikosta voi olla haikeat fiilikset kun joutuu ehkäpä hyvästelemään rakasta ystävää. Saapi nähdä sitten. Viikonloppuna olisi myös ammunnan SM-kisat ja siellä isäni puolustaa "titteliä", saapi nähdä myös se, että mennäänkö kannustamaan paikan päälle. Geimit olisi kuitenkin aika lähellä!