Reiska ei suvainnut ontua perjantaina eikä lauantainakaan aamusta. Lähdettiin näyttelyyn vaikkei pitänyt. Näin pitäisi kyllä kaikki näyttelyt olla, eli aloitetaan beussikehä yhden maissa, jolloin koiran omistajat saavat ensin nukkua pitkään ja sen jälkeen siivota kämpän ja sitten vasta lähteä näyttelyyn :) Kehä taisi olla hiukan etuajassa, ei ainakaan kauaa jouduttu paikalla odottelemaan. Paikalla 6 beussia, 4 urosta ja kaksi narttua. Ensin kehään kaksi junnu-urosta, joista toinen sai ERI ja toinen HYL. Sitten vuorossa avoimen luokan urokset eli Reinomies ja velimies Sere, jota ei ollakkaan pariin vuoteen nähty. Kiva oli nähdä teitä! :)

Tuomari juoksutti ja seisotti ja seisotti ja vähän vielä seisotti. Reinomies sai ERInomaisen. Hertsiunaa! :) Olin äimistynyt. Sere sai perässä ERIn, mutta veljesten välisessä mittelössä Reinomies veti pidemmän korren. Sitten junnu-uros kehiin Reinon kanssa. Tuomari totesi ääneen, että Reinomies olisi parempi kun on valmiimpi, mutta parhaaksi urokseksi valitsee junnun, koska siinä on potentiaalia tulla hyvännäköiseksi beussiksi. Näin tällä kertaa.

Reinomies kuitenkin AVO ERI, AVK1, SA, PU2, VASERT. Rodunomainen lähestyttäessä.

Olin vallan tyytyväinen, tähän tulokseen on hyvä päätellä vähitellen Reinon näytelmäuraa, tosin yksi näytelmä on jäljellä Suomessa, mutta sieltä en odota liikoja :)

Reiskan arvostelu:

Voimakas uroksen pää. Hyvä koko ja mittasuhteet. Melko hyvä kaula, rintakehä, hännän asento. Hyvä luusto ja kulmaukset. Liikkuu hyvin.

Tuomarina israelilainen, mutta ymmärtääkseni pitkään Suomessa asunut ja varsin hyvin suomea puhunut Janiki Steinbock. Mielettömän ihana tuomari, käsitteli koiria todella ihanasti ja oli todella mukava, mutta kuitenkin tutki koirat tarkkaan, tosin yhdessä koirassa ei huomannut selkeää hylkäävää virhettä... Tälle tuomarille voisin kuitenkin mennä koska tahansa uudelleen, etenkin junnun kanssa :)

Reinon esiintymisestä: ei jaksanut olla millään nätisti, juokseminen on vetokilpailu ja seisominenkin oli varsin tylsää. Huoh. Näitä juttuja ei tosin enää aleta harjoittelemaan.

Nöffi kurkkaa!

Hauskoja ilmeitä osa 1

Hitsi että bernhardilaisissa oli kaksi junnu-urosta ja että ne oli ISOJA!

Velimies Sere esittäjänsä kera

Juoksi se ehkä hetken nätisti

Ellei toisenkin hetken...

Kai se hetken seisoikin nätisti...tai ainakin melkein..