Vähiin käy tämäkin ennenkuin loppuu :(

Isäntä lähti mukaan aksakurssille hillumaan kameran kanssa. Kotiin tultuamme olimme kuitenkin niin väsyneitä, ettemme ehtineet ja jaksaneet enää purkaa kuvia koneelle. Katsotaan joskus alkuviikon aikoina, josko silloin ehtisi. Viikonloppu tulee olemaan yhtä sykkimistä sinne, tänne ja vähän tonnekin.

Aksassa oli taas x määrä esteitä ja tehtiin siis ihan rataa. Radalla oli myös keinu, jota ei olla aikoihin menty ja ensimmäisellä rundillahan se olikin Reiskalta vähän lentomainen. Radan alussa meno tyssäsi heti kolmannelle esteelle, jota ennen piti tehdä sylkkäri, joka ensin piloille ja sitten pari kertaa vähän pitkäksi, mutta muuten oli jees. Sitten keinu, jota tahkottiin hetken aikaa eri tavoin ja saatiin vähän vinkkejä ja mielipiteitä Anulta siitä, miten sitä kannattaisi harjoitella ja mistä sen palkan lähinnä pitäisi tulla. Jatkettiin putkelle, josta pituus ja sitten hyppyhässäkkä, jossa valssattiin useamman kerran. Meni hienosti ja olin vallan tyytyväinen. Hyvin meno osittain kyllä johtui siitä, että Anu karjui, että JATKA, JATKA...Minä kun olisin vain välillä vähäsen jäänyt ihailemaan Reiskan menoa. Onneksi Anu huusi ja näinollen minä tajusin jatkaa menoa :) Hieno suoritus :) Hyppyhässäkän viimeiseltä hypyltä putkeen, josta kolmen esteen suora linja eteenpäin. Reiska hyppäsi ensimmäisen hypyn ja kun minä sanoin, että mene mene, niin jäi pyörimään minun luokseni. Tähän hetken aikaa panostettiin Anun kanssa niin, että Anu oli lelun kanssa palkkaamassa miekkosta.

Olin kohtalaisen tyytyväinen treeneihin, itsellä alkaa vähitellen taas sujumaan hieman paremmin tuo radan lukeminen ja ohjaaminen. Isäntä kyllä totesi tunnin jälkeen, että muistaa taas varsin hyvin miksei koskaan käy katsomassa meidän aksaamista, on kuulemma ihan kaamean näköistä :) Illalla myös totesimme yhdessä että Reiska on lähiaikoina ollut vähän kuriton ja se pitäisi palauttaa maan pinnalle. Kikkailee kovasti omiaan eikä tottele silloin kun sanotaan ensimmäisen kerran. Pitäisi nyt muistaa pitää sille kurinpalautusviikot! Omat kikkailut kun ei käy päinsä vaan tehdään sitä mitä me sanotaan ja silloin kun me sanotaan, ainakin treeneissä. Luovuutta ja kekseliäisyyttä toki saa olla, mutta ne on eri asioita.

Viikonloppuna olisi tiedossa Holjaa meininkiä, häät ja Pick-Nick sekä kavereita runsain mitoin siellä ja täällä nähtävänä. Kiirettä pukkaa, toivottavasti koirat ei jäisi paitsioon! Tunks tosin vähän meinasi, että saattaisi olla ainakin jossain viikonlopun riennoissa mukana... :) Häihin pyydettiin ottamaan kaikki meidän apinat mukaan, muttei taideta kyllä ottaa ketään, tyypeillä on kotona näillä tietämin hoitopalvelua.