Vein siis välissä Tuksun kotiin ja sitten Reiskan kanssa liikenteeseen Anun aksakurssin viimeiselle kerralle. Otettiin taasen rataa, jossa oli ensin neljä hyppyä suoraan, putki, vimpautus, kolme hyppyä suoraan, sitten kolme välistävetoa, vimpautus, putki, pituus ja pikkupuomi. Ajattelin että nyt menee hyvin kun Reiska osaa välistävedot hyvin.

Heti ensimmäinen ongelma oli saada könis neljän hypyn suorasta tulemaan kun yksi hyppy ei ollut linjassa muiden kanssa. Tokalla kerralla se meni hyvin kun ohjasin! Päästiin sujuvasti välistävetoihin, jotka ei sujuneet nyt ollenkaan. Ohjailin mihin sattu ja olin rintamasuunta ihan väärin ja Reiska etsi esteitä jossain ihan muualla kun missä niitä oikeasti edes oli kun meni sinne minne rintamasuuntani näytti. Great. Vissiin seitsemännellä yrityksellä saatiin sujumaan. Hiukka epätoivoista sanoisinkos. Tämä pitäisi ottaa harjoituslistalle. Loppurata meni ihan jees. Viimeisellä rundilla tosin itse päätin olla menossa eteenpäin niin vauhdikkaasti etten ihan hahmottanut missä yksi hyppyeste on ja niin sitten juoksin vauhdilla hyppyesteen siivekettä päin jotenkin kompastuen ja suorilta jaloilta mätkähdin maahan. Ei sattunut silloin, mutta voin kertoa että nyt sattuu. Polvet ja käsivarret ihan ruvella ja verillä. Kaikki käsien lihakset (jos minulla niitä nyt ylipäänsä on) särkevät kun otin käsillä koko ruhoni painon vastaan. Great.

Tämän jälkeen huomasimme Anun kanssa, että Reiska ontuu. Jalasta ei löytynyt mitään ja ontuminenkin lakkasi, joten muutama este vielä suoritettiin. Kotona kun otin miekkosen autosta ulos, niin se ontui todella pahasti ja aamulla vielä sama meno. Taidanpa siis soittaa tänään eläinlääkärille :( Reiska saa nyt olla levossa ja onneksi sillä ei ollutkaan mitään ohjelmaa suunniteltuna. Toivotaan myös ettei mitään vakavaa olisi, vain joku reväytys tai täräytys. Harmi että saimme Reiskan kanssa viimeisen kerran menemään näin huonosti :(

Illalla innostuin vielä säilömään kurkkuja. Pari viikkoa pitäisi odotella ennenkuin tietää mitä tuli, toivottavasti hyviä! :)