Erinäisten pihaprojektien lomaan olin sopinut Minnan kanssa tokotreenit. Reiska vuorostaan oksenteli eilen jotain sappinesteitään tai mitä lie keltaista mönjää ennen treenien alkua ja näinollen Tunks pääsi mukaan ja johan se oli iloinen asiasta, Reiskan ollessa varsin myrtynyt. Reiska jatkakoon tokolomaansa :) Jospa tässä joskus aktivoiduttais senkin kanssa.

Minna tokoili vuoronperään poikiensa kanssa ja me Tuksun kanssa opeteltiin keskittymistä minuun eikä poikiin ;-) Harjoiteltiin myös rauhoittumista ja hyvinhän neiti kyllä tarjoilee maahanmenoja ja maassaoloja! Seuraamistakin harjoiteltiin ja olipa taas hyvän oloista. Käännöksiäkin vähän otettiin, oikealle sujuu tosi hyvin, vasemmalle kääntyessä pitää vähän omalla jalalla siirtää neitiä kääntymään oikeaan suuntaan. Onkohan tämä ihan sallittua kokeessa...? ;-) Istumiset hyviä kuten myös ne maahanmenot  ja maassaolot. Seisominen vähän hakusessa käskystä, namin kanssa avustettuna buenot!

Tuksulle tekee tosi hyvää tokoilla niin että muita on lähistöllä, koska se useimmiten ottaa kovasti häiriötä muista, tai ainakin alkuun. Kun se hieman tottuu paikkaan ja huomaa ettei pääse muiden luo, se muistaa taas minut ja namit. :) Eilen lopuksi Tuksu sitten palkittiin ja se pääsi Uunon kanssa leikkimään. Aika rajun näköistä kiskomista kun kumpikin hetkittäin kiskoi toista nahasta, mutta vissiin kivaa oli kuitenkin. Oli tyypeillä hellä hetkikin kun Uuno pisti tassut Tuksun pään ympärille ja sitten vaan oltiin. Ihanat pentuset meillä! :) Lopulta Tuksulla oli vekkejä vähän siellä sun täällä kun ei tuota karvaa ole suojaamassa ihoa. Toivottavasti Uunolle ei tullut vastaavia! Kiitos Minna ja pojat tuhannesti treeniseurasta, oli kyllä niin kiva nähdä taas ja rupatella! :)