Perjantaina kävin kuuntelemassa luentoa koiran kouluttamisesta. Luentoon kuului myös käytännön osio, jossa mäykkypennulle opetettiin naksua ja hirmuisen nopeasti pieni neiti oppikin naksun ideaa. Mitään uutta ja ihmeellistä luento ei tarjonnut, mutta oli ihan virkistävää käydä jossain ilman koiraa välillä :)

Lauantaina vuorossa oli Vaulympialaiset ja kavereiden kanssa vietettiin hauska päivä kisaillen eri lajeissa (mm. kääpiöpujottelu, heinäseipäänheitto...), illalla saunottiin ja syötiin hyvin. Oli ihana päivä! :) Pojat olivat kotona viettämässä Kyttiksen synttäripäivää ja ilmeisen hauskaa niillä oli kun kaikki matot olivat rutussa mitkä missäkin. Pappa siis vähän revitellyt i think. Tuksu oli mukana ja oli silläkin rankka päivä seurata ihmisten hölmöilyjä. :)

Sunnuntaina kun oli kohtalaisen hyvä fiilis aamutuimaan, päätettiin ottaa Spunks mukaan ja mennä Humppilan mätsäriin kun oli niin lähellä. Huonosti järjestetty enkä oikein kyllä voi sanoa olleeni tyytyväinen tuomareihinkaan. Pennut otettiin kaikki yhdellä kertaa kehään, yksilöarvostelussa tuomari kysyi iän ja hieman rapsutti koiraa. Juoksutti ihan pienen matkaa ja sitten takaisin riviin. Missä oli esimerkiksi hampaiden katsominen?! Kyllä Tuksu osaa ihmisiä moikata ja juosta ja seisoa, mutta hampaiden katsomisesta se ei niin välitä ja tätä olisin halunnut harjoittaa! ARgghhh... Tuks pärjäsi ihan kohtalaisesti, tipahti kehästä vissiin kuudentena tai seitsemäntenä, viisi parasta pentua palkittiin (Tuksunkin touhu kariutui varmasti siihen kun se ei enää sitten oikein jaksanut keskittyä, enkä kyllä minäkään). Pentujen jälkeen samaisessa kehässä oli pienet koirat vuorossa ja ne tutkittiin paremmin ja pareittain kuten mätsäreissä yleensäkin. Harmi etten ilmoittanut pikkukoiriin vaikka asiaa pähkäsinkin.

Päästiinpähän aikaisin kotiin. Väsäsin illalla vielä juustokakun kun lauantaille tekemäni malli meni hujauksessa parempiin suihin eikä isäntä saanut kuin yhden lusikallisen sitä. Eilen sitten päästiin herkuttelemaan ihan kahdestaan kunnolla :) Onneksi kakkua jäi vähän tällekin päivälle :)

Ilalla vielä otin kunnon naksuttelusession Tuksun kanssa. Hitsi että se on nopea oppimaan ja naksu on varmasti juurikin oikea vempele sille. Tosin onnistuin heti itse vahvistamaan hyppimistä jalkojani vasten. Isäntä joutui pyörittelemään päätänsä hieman huonosti ajoitetuille naksahduksille... Noh, hetipähän ainakin kävi selväksi mikä meni pieleen...

Reiskasta sen verran, että välillä ontuu oikeaa takajalkaa, välillä vasenta takajalkaa, välillä ei kumpaakaan. Juo paljon, pissaa paljon ja on jotenkin omituinen läähättelijä. Eturauhanen? Noh, soitan tänään taas eläinlääkärille. Ollaan pidetty sitä nyt koko viikonloppu melkein totaalilevossa. Reiska ei vaan levosta tykkää ja eilen kun kävelin sen kanssa postilaatikolle ja seurautin sitä, niin miekkonen oli niin tohkeissaan että ihan haukkui seuratessaan minua. Ennenkuulumatonta kerrassaan! Mikä VIRE!