Kaikki kiva loppuu aikanaan. Harmillista kun oli niin mukavaa seuraakin! Ikinä kai ole ollut yhtä kivaa kurssia, kiitos teille ihanat kurssikaverit! :) Eilen otin Tuksun mukaan, Minna ja Rokka tuli myös meidän kyydillä. Eipä kyllä käynyt Rokan kohtaloa kateeksi kun menomatkalla neiti koitti mennä väliseinän läpi, ali ja yli Rokan luo ja sitten kovaäänisesti ilmaisi harmistuksensa kun ei onnistunut yrityksissään. Takaisintullessa päätti sitten syödä muovialustaa ihan urakalla ja minä jouduin (ilman tulosta) karjumaan otukselle. Pitää varmaan hommata jostain jotain metallilevyjä millä vuoraa Tuksun autoyksiön.

Aksassa Anette näytti ensin laatikkokontaktiopetusta ja vaikutti kyllä ihan kivalle tempulle, jota varmaan aletaan treenaamaan kotona Tuksun ja Reiskan kanssa kunhan löydetään sopiva boksi minkä päällä voidaan treenata. Tästä tuli myös mieleen, että ollaan tosi vähän käytetty sitä Dynairia ja että se voisi olla Tuksulle sopiva juttu, joten otetaan treenilistalle. :)

Aksaan palatakseni päivän ohjelmassa oli pääsääntöisesti valssia ja takaaleikkausta sekä persjättöä. Otettiin Tuksun kanssa niin, että putki ja hyppy neidille ja emännälle joku ohjauskuvio, Anette oli lelun tai namin kanssa palkkaamassa. Tämä oli vissiin ensimmäinen kerta kun Tuksun kanssa oikeasti jotain ohjauksia yritetään tehdä ja nehän meni tosi hyvin! :) Anette toki antoi palautetta, että tokossa varmasti hienot katsekontaktit neidillä, mutta aksa on eri juttu ja aksassa pitäisi saada päälle eri fiilis eikä saisi tuijotella mun käsiä naminsyöntimielessä vaan siinä mielessä, että mihin mennään. Suurella innolla neiti kyllä teki hommia ja antoi aika hienosti mulle myös anteeksi mun kämmejä. Pitkäkestoista suoritusta Spunks ei vielä oikein jaksa, sillä ei ole vissiin peruskuntoa niinkään vielä olemassa, mutta kyllä se sieltä kehittyy ja sitten voidaan odottaa neidiltä huippusuorituksia ;-) Neiti oli myös pääsääntöisesti vapaana eikä ollut edes karkaamassa mihinkään, mikä oli ihan loistoa! :) Väsymyksen neidissä kyllä huomasi heti kun oli väsyneenä menossa tutkimaan puskia hyppimisen ja putkeilun sijaan. Yleisöäkään neiti ei edes huomannut ennen kuin tämä väsy iski. Ihana keskittymiskyky kerrassaan! :)

Minulla itsellä valssaus meni hyvin, takaaleikkaus ei ollenkaan niin hyvin, kerran sain onnistumaan (muuten vaan valssailin) ja jätettiin sitten siihen, jospa ohjaaja vaikka hauduttelisi asiaa hieman kotosalla... ;-) Hauska oli kyllä huomata, että Spunks on ihan ohjattavissa ja kun tästä kumpikin vielä kehitytään, niin meillä voi jatkossa olla tosi kivaa yhdessä! :) Aksa tuntuu myös jo nyt kehittäneen meidän suhdetta ja siitä olen tosi iloinen myös. Kaiken kaikkiaan illalla kotona oli todella tyytyväinen ja hyvä fiilis ja tällaistähän sen harrastamisen pitää olla että tulee hyvä mieli! :)