Kolmanneksi viimeinen kerta jo! Mihin tämä aika oikeasti menee?!

Luopumisharjoituksia otettiin. Kolme herkkulautasta keskellä lattiaa ja niitä piti kierrellä. Todella vaikeaa Tuksulle, melkein jopa ylivoimaista. Ekalla rundilla ei nähnyt mitään muuta kuin lautaset saatikka kuullut minua ainakaan. Tokalla rundilla vähän paremmin. Kolmannella jopa kykeni istumaan kahden ensimmäisen lautasen väliin ja menemään maahan kahden viimeisen lautasen väliin. Mut kyl mun hermot kerkes kiristyä... ;-)

Sit seistiin koko ryhmä jonossa puolen metrin välein ja koitettiin pitää meidän koirat sivulla istumassa kun yksi koira kierteli vuorollaan muita. Tuksulla meni yllättävän hyvin ja olin oikein tyytyväinen siihen.

Paikallamakuu meni pelottavan hyvin, ei huomannut muita koiria vieressä ja tämä oli ensimmäisiä ryhmäpaikallamakuita Tuksulle. Jesh! Tosin sitten kun kerran maattiin niin maataan ja luoksetulon tekeminen oli yhtä tuskaa. Ei kertaakaan - ja yritin sentään useasti - tullut ekalla käskyllä saatikka vauhdikkaasti. Harjoitusta tälle saralle, luoksetulot tökkii jostain syystä hirmusesti nyt.

Lopuksi leikkimistä ja yleistä rupattelua! Jotain muutakin vissiin tehtiin, mutten enää voi muistaa mitä! Kivaa kuitenkin oli.