Puolessavälissä mennään taas jo :( Aika kyllä menee niin nopeasti.

Viime viikon masentavien treenien jälkeen paluu parempiin treeneihin ja parempaan mieleen! :) Tosin alkuun meinasin kuolla järkytyksestä kun Anu oli vakaasti sitä mieltä, että Tuksu harjoittelee tänään noutoa. OMG!!! Tuksullahan on ollut tapana se, että jos se jonkun jutun itselleen saa, niin se on sen jälkeen Tuksun ja neiti koittaa mennä omiin piilopaikkoihinsa näiden pöllittyjen juttujen kanssa ja voinette arvata mitä näille tavaroille sen jälkeen tapahtuu. Joka päiväinen taistelun aihe on meidän remppamiehen hanskat, joita lojuu joka paikassa ja joita Tuks voisi mielellään muotoilla uudelleen... Tuks tosin on myös ilman mitään ongelmia kanniskellut Reiskan isoa, kilon painoista noutokapulaa ihan vaan just for fun. Metallikapulalla sille noutoa ollaan opetettu ja se meni ihan kohtalaisesti. Tuksulla ei vain ole suurempaa luontaista tarvetta tulla minun luokseni juttujensa kanssa.

Anulla oli mukanaan ohjatun noudon kapula ja etukäteen vähän varoittelin, että se voi olla entinen kapula Tuksun moikkaamisen jälkeen. Tiputettiin kuitenkin kapula maahan, Tuks otti sen suuhunsa ja sitten palkattiinkin jo lelulla. Leikki wuballa todella hyvin, viime viikkoina on ollut vähän nihkeää tuo leikkiminen, mutta ihan ymmärrettävää sinänsä kun on tullut uusi hammas! Tätä muutaman kerran ja todella hienosti ja kauniisti nosti kapulan yhtään pureskelematta. Sitten viskasin itse kapulan parin metrin päähän, jonne Tuks kirmasi ja otti taas hienosti kapulan suuhun -> palkka. Sitten heitin kapulan jokusen metrin päähän, josta Anu meni ottamaan kapulan ja heitti sen vielä kauemmas. Tuks perään, lähti muuten täysillä, haki kapulan ja tuli sen kanssa tosi nätisti minun luokseni päin takaisin. HUI! Otettiin varmuuden vuoksi vielä kolme kertaa ja joka kerralla meni ihan täydellisesti niin kuin pitikin. Äkkiä neiti autoon ohjaajan hymyillessä onnellisena! :)

Toisessa satsissa katsottiin seuraamista, joka oli Anun mielestä oikein hyvä. Ei saa seurauttaa pitkiä pätkiä. Oikeaa paikkaa pitää harjoitella ja käännöksiä. Tuks helposti ajautuu sivusuunnassa vähän kauemmas luotani ja oikeaan paikkaan pitää tämän johdosta kiinnittää huomiota ja sen vuoksi ei myöskään saa ottaa pitkää pätkää. Perusasentoja taas myös harjoiteltiin ja jokunen oikein hieno saatiin myös aikaiseksi. :) Taas neiti autoon onnistuneiden suoritusten jälkeen!

Olipa mukavat treenit kun Tuks oli niin loistovireessä! :) Heitteli mitä lie omia volttejansa tai jotain ympyröitä ja hyppi minua vasten ja hyppi vaan ilmaan jne. kun oli vissiin vähän innokas ja iloinen :) Hyvä treeni, parempi mieli :)

Kotona vielä oli pakko naksun ja metallikapulan kanssa puuhastella. Naksu on edelleen ihmeellinen vekotin, auttaa ja helpottaa Tuksulle opettamisessa hirmuisesti. Kerran tai pari pääsin naksauttamaan Tuksulle siitä kun otti oikein kapulasta kiinni ja sen jälkeenhän se olisi pitänyt kapulaa koko ajan suussaan kun siitä kerran sai namia! :) Alkuun kovasti pelkäämäni nouto ei olekaan mikään paha juttu, voin olettaa jopa että siitä tulee Tuksun bravuuri. Naksuteltiin sitten vielä lisäksi jotain muitakin juttuja ja Tuks ei olisi millään halunnut lopettaa puuhastelua, mutta itse onneksi osasin tällä kertaa luovuttaa vielä kun kaikki meni todella hienosti :)