Viime perjantaina en muista tehtäneen mitään ihmeempiä. Taidettiin olla ja hengata vaan pääsääntöisesti töiden jälkeen.

Viikonloppu meni koirien hierontakurssilla Loimaalla. Lauantaina oli teoriaa ja sunnuntaina pääsi sitten Reiska hierottavaksi. Miekkosta oli ilo hieroa, se osasi käyttäytyä hyvin ja näytti nauttivan puuhasta. Nyt vaan kotona pitää jatkaa hierontoja. Kyttää haluaisin hieroa, koska se tykkäisi ja varmasti tekisi sille hyvääkin, mutta mä en kestä sitä karvan määrää, mikä papasta lähtee. Pitäis ottaa kuva siitä sen tupeesta. KAMALA. Kurssi oli siis todella hyödyllinen ja mukava kokemus, suosittelen :) Sunnuntaina käytiin vielä lenkillä Kytän kanssa ja muuten meni hyvin, mutta joku itsemurhaehdokaspikkukoira haittasi vähän menoa. Että mua raivostuttaa talojen pihoista karkailevat pikkukoirat, joiden omistajat ei oo mailla halmeilla eikä ainakaan kiinnostuneita koiransa touhuista. Ei siinä muuten mitään, mutta kun Kyttä tosiaan mielellään oikeasti syö tollaisia pikkukoiria! Valkoinen kirkuva pallo - ah mitä herkkua. 

Maanantaina kaikki oli mua vastaan ja jouduin olemaan töissäkin tosi pitkään, joten halliaksa Tuksun kanssa jäi väliin. Tiistaina käytiin Minnan kanssa Hämeenlinnassa tokopalaverissa kuuntelemassa ajankohtaisuuksia ja anomassa vähän kokeita ensi vuodelle :) Päivällä kerkesin Reiskan kanssa taapertamaan pitkän lenkin Elonkierrossa, kylläpä oli mukavaa!

Keksiviikkona ja torstaina oli Helsingissä kursseilla ja siinä ne päivät menikin, eilen päästiin sentään sen verran aikaisin kotiin, että kerkesin Reiskan kanssa maneesiaksaamaan. Vähän oli kyllä ankeata kun puolet ajasta meni esteiden kantamiseen kun joku älypää oli halunnut, että A-estettä harjoitellaan. Ei muuta vikaa kuin se, että se a painaa tonnin...

Reiska oli innokas ja melko päteväkin, haki hienosti esteitä ja oli hyvin ohjattavissa. Ajatuksena olikin nollata pää raskaiden Helsinki-päivien johdosta ja se kyllä onnistui täysin. Ihanaa aksata Reiskan kanssa kunnolla pitkästä aikaa! :) Molemmat nautittiin kovasti puuhasta! RATA TÄÄLLÄ taasen. Toivottavasti ymmärrätte mikä este on mikäkin eli siellä on muuri ja kepit ja pituuskin, mitkä ovat vähän hassun näköiset ;) Klikkaamalla kuvaa sen saa isommaksi.

Tänään olisi tarkoitus ottaa rennosti ja kenties mennä tokoilemaankin. Huomenissa olisi aiheena jäljen tekoa ja beussien syyskokousta ja hallituksen kokousta. Sunnuntaina jälkien ajoa ja isien ja isoisien muistamista.