Eilen siis totuttuun tapaan Loimaalle Minnan ja Rapan kanssa ja päivän ohjelmana oli rallytokon jatkokurssi. Kylläpä Reiska olikin iloinen kun pääsi taas "tositoimiin". :) Rallyssa otettiin alokasluokan rataa, joka meni ihan kohtalaisen hyvin. Ennen meidän ratavuoroa olin kovasti vahvistanut edestä sivulletuloja oikean kautta ja sitten radalla olikin ongelmia vasemman kanssa kun Reiska meni oikealle! Muita suuria ongelmia ei koiralla ollut, ohjaajallahan niitä ongelmia on aina ;) Vähitellen kyllä alan saada enemmän tolkkua noista kylteistä ja alan tietää mitä missäkin kohtaa pitää tehdä eikä tarvitse enää niin miettiä asiaa. Edistymistä siis havaittavissa!

Väliajalla harjoiteltiin Reiskan kanssa istumista, eteentuloja, avoimen luokan käännöksiä, peruuttamista ja vaikka mitä kaikkea kivaa! :) Avoimen luokan kaikki kyltit kurkittiin läpi ja huomattiin, ettei siellä oikein ole mitään hankalia juttuja! Voittajaluokassa alkaa sitten tulemaan oikealla puolella oloa ja seuruuta ja puolenvaihdoksia ja näitähän Reiska ei nyt mitenkään superhyvin osaa. Tuleepahan opeteltavaa! Oli kyllä taas oikein mukava reissu ja ilta, kiitokset matkaseuralle! Reiskan kanssa ajattelin talvella kisailla vähän rallytokossa ja katsoa oikeata tokoa sitten kevväämmällä jos vaikka osattais sitten kaikki liikkeet.

Kotiin päästyäni olin olevinani varsin virkeä (nyt ei enää ole kovinkaan virkeä olo, päinvastoin) ja innokas ja Tuksu pääsi taas naksupuuhiin. Olisi kyllä taas pitänyt saada videolle kun neiti peruutti pomppien, tuli eteenpäin pomppien, taakse, eteen, taakse, eteen kunnes muisti, että ei se naksu laula pomppimisesta vaan siitä, että edetään takaperin kaikki 4 jalkaa maassa. Hupaisa olento kerrassaan ja voi kuinka innokas!! :)