Töiden jälkeen Reiska pääsi eilen iltapäivällä kidutusten kammioon eli eläinlääkäriin. Miekkonen oli kauhusta melkein kankea, mutta eipä auttanut kangistella kun tutkittiin vähän leikkaushaavaa. Ihon alle jääneet tikit, joiden pitäisi sulaa itse, eivät olleet vielä sulaneet vaan Reiskan avituksella olivat ilmeisesti nousseet ihon päälle kera jonkun pienen määrän mätää. Eläinlääkäri kiskoi tikkejä niin paljon ulos kuin vaan sai ja sitten katkaisi tikit, jolloin niiden päät plumpsahtivat takaisin ihon alle. Hoitona nyt ensi alkuun Betadinea ja jos menee pahemmaksi, niin antibioottia sitten naamariin. Potilas itse ei tunne oloaan ollenkaan huonoksi ja on varsin pirteä ja aktiivinen olento. Eläinlääkäri kysyikin, että miten leikkauksesta toipuminen sujui ja isäntä vastasi, että emännälle se oli vissiin paljon vaikeampaa kuin koiralle, joka tokeni parissa päivässä. :)

Lekurin jälkeen vaihdoin koiraa ja lähdin Spunks - the agilitytykin - kanssa Loimaalle aksaamaan. Auran mielestä Spunks oli superhupaisan näköinen kun pieni tosissaan paineli täysillä menemään. :) Hyppytekniikka kuulemma näyttää tällä hetkellä tosi hyvälle. Sitä Aura ei osannut varmaksi sanoa, että miten Spunks seuraa minun tekemisiäni radalla kun ei neidistä kerkeä näkemään niin hyvin sen aatoksia kun menee niin lujaa. Ennen radalle pääsyä Spunksin oli pakko vetästä parin minuutin hepuliralli, johon sisältyi tiukkoja kurveja, kovaa vauhtia ja itsenäisiä esteen suorituksia. Kun oli saanut tämän manooverin suoritettua, tuli istumaan eteeni ja tapittamaan, että tehdäänkö jotain vai oliko sitä namia tarjolla. Sitten päästiin liikkeelle. Spunks jopa hetken malttoi odottaa lähdössä, JEE! Puomilta tipahti ylhäältä alas kun ei yhtään katsonut että mihin on menossa. Eipä onneksi sattunut saatikka haitannut, neiti kiipesi ihan itse uudelleen ja pysyi jopa ylhäällä loppuun saakka. Selkeästi ymmärtää myös puomin alastulokontaktin idean ja alkaa tuo pysähtyminen vähitellen olemaan hanskassa. Esteen takaakierto oli hieman hankala, mutta meni paremmin kuin ajattelin, pussi ja putket olivat piis of keikkejä eilen. JEE!

Kahden esteen hyppysarja niin että esteet eivät olleet linjassa aiheutti muutaman toiston kun Spunks tuli koko ajan ohi toisen esteen. A-esteelle ei meinannut myöskään lähteä kipuamaan, mutta kun kipusi kerran, niin sen jälkeen iski pakkomielle kun oli niin superkivaa, että neiti menikin hetken aikaa (ehkä 5 kertaa) A-estettä edestakaisin. Palkkailin tosin joka kerrasta, kun on kivaa niin mikseis sitä sitten vahvistaisi. Muuten ei ongelmia ja neiti oli käsittämättömän hyvin hanskassa eikä sinkoillut omille teilleen ja kuunteli tosissaan mitä sille sanoin. Ehkäpä parit kikat ovat tepsineet sen kanssa tai sitten kävi vaan tuuri.  Ah niin ja ratahan löytyy jo totutusti täältä.  

Erillisenä otettiin keinua Auran avustuksella ja se meni itse asiassa oikein hyvin, Spunksia ei yhtään ahdistele. Päätettiin että koitetaan pysäyttää neiti lopussa ja sitten vapauttaa eteenpäin. Suunnitelma toimi ihan hyvin, hitsi että neiti on kyllä nopea! Aurakaan kerennyt aina palkkaamaan kun neiti tuli täböllä! Lisäksi kun muut ottivat keinua, niin me otettiin keppejä, joita neiti alkaa selkeästi jo hahmottamaan, superJEE! Tosi hienosti pujottelee ja aika vauhdikkaastikin jo. Sitten otettiin vielä rataa pätkissä ja meni tosi hyvin, tosin neiti juuttui pussiin kertaalleen kun pussi meni vähän solmuun, mutta mitäpä sekään olisi haitannut saatikka hidastanut. Puomihullu neiti myös näyttäisi olevan, menee niin vauhdikkaasti puomia, että joudun juoksemaan vieressä. Putkihullu minun piti tehdä, mutta neiti taisi sekoittaa sanat tai jotain kun tuli puomihullu :)

Oli kyllä superkiva ilta superihanaisen neidin kanssa, silloin kun kaikki sujuu niin on todella kiva tehdä neidin kanssa hommia ja harrastaa. Harmi vaan että aina ei kaikki mene putkeen, mutta sitä suuremmalla syyllä nautitaa näistä suurista onnistumisista. Isäntä kyllä iltasella vielä jäi miettimään, että miltäköhän se meidän meno oikein agsassa näyttää... Noh, se näyttää siltä, että jos sama meno jatkuu niin me mennään neidin kanssa joskus vielä kisaamaan sanon minä! :)

Kotimatkalla poikkesin vielä Marian kautta ihastelemassa ihanaista Tiikeriä, jonka kanssa saattaapi olla jotain viritteillä ja Tiikerin mielestä se on ihan jees kunhan mulla on tarpeeksi namia matkassa :D