Eilen iltapäivällä päästiin piiiitkästä aikaa isännän, Reiskan ja Tuksun kanssa lenkille Elonkierron maisemiin kun olin vähän etätöissä ja pääsin näin ollen kerrankin valoisaan aikaan kotiin. Kyllä oli ihana reippailla kauniissa maisemassa ja koirat saivat juosta vapaana sydämensä kyllyydestä ja kyllähän ne niin tekivätkin. Reiskaa etenkin oli hirmuisen hauska seurata kun sillä oli hirmuisen onnellinen ilme koko ajan päällä :)  

Reippailun jälkeen lähdin väsyneen Reiskan kanssa rallytokoon, mutta hienosti se miekkonenkin siitä piristyi kun huomasi, että mihin tultiin ja mitä ollaankaan tekemässä. Innokkaana miehenä taas oli puuhastelemassa ja tarjoilemassa juttujansa. Vuorossa oli kisat ja sen lisäksi, että jokainen kisasi vuorollaan, jokainen joutui myös tuomaroimaan jonkun toisen suoritusta. Reiskan kisavuoro napsahti ensimmäiseksi ja hyvinhän me se rata suoritettiin, tuloksena nimittäin 99 pistettä! :) Ainoa virhe tuli siitä, että koira esti minua spiraalissa. Olin tosi tyytyväinen tällä kertaa Reiskan vireeseen ja yhteiseen tekemiseemme. Itse tuomaroin Mervin ja Tofun suorituksen ja lopputuloksena heille sain saman 5 pistettä kuin mitä kouluttajamme Annikin sai eli vissiin alan olemaan ihan oikeilla jäljillä tuon rallyn suhteen... Reiska sitten otti ja voitti koko kisan :) Palkintoa emme saaneet, mutta hyvältä se kuitenkin tuntui, että harjoittelu tuottaa tulosta.

Kisailun jälkeen perehdyin Reiskan kanssa avoimen luokan kyltteihin kun olen vakaasti päättänyt kisata loppiaisena avoimessa luokassa :) Avoimen luokan kylteissä ei sinänsä ollut mitään ihmeellistä, ainoastaan ohjaaja ei osaa niitä vielä kovin hyvin, mutta käytiin porukalla kaikki minulle hankalat kyltit läpi ja näin ollen tajusin asiasta taas vähän enemmän. Sovittiin myös, että pääsen keväämmällä taas treenailemaan Annin ohjaukseen :)