Lauantaina Reiskan kanssa starttasin aamulla kohti Tamperetta ja rallytokokisoja. Meinasin myöhästyä rataantutustumisesta kun en ollenkaan tajunnut, että Tampereelle kestää ajella niin kauan!  Onneksi ehdin tutustua rataan huolellisesti ja sen jälkeen hakea koiran autosta ja pissittää sen. Sitten melkein olikin jo meidän vuoro, ei mitenkään kovin pitkästi keretty Reiskan kanssa hallissa norkoilemaan ennen omaa vuoroa. Alustana oli jonninsortin matto ja sepäs vasta hyvän hajuinen olikin miekkosen mielestä!  Jokusen kerran nuuskutteli mattoa, josta lähti 2 pistettä kokonaispisteistä pois. Sinänsä muuten teimme kaiken about oikein, saksalaisen täyskäännöksen uusin Reiskan hortoilusta johtuen ja se meni uusinnalla hyvin eli tästä -3 pistettä. Kerran Reiska esti minua (mutta minä en tällä kertaa Reiskaa, jee!), kerran talutin kiristyi ja jotain vielä tapahtui, mutta teknisesti sinänsä hyvä suoritus, vaikka suorittaessa tuli tunne, että koira oli ihan hukassa eikä taaskaan tajunnut mitä oltiin tekemässä. Videolta katsottuna se ei onneksi näyttänyt niin pahalle miltä se tehdessä tuntui.

Pääasia kuitenkin oli, että saatiin tulos, 91 pistettä / 100 pistettä eli oikein kivakin tulos :) Yhtä tulosta vailla ollaan tittelistä ja luokkanoususta. Loppiaisena kenties sitten...

Tässä video suorituksesta!

Annalle ja Ifalle vielä onnittelut RTK1:sta ja tuomarin suosikkiudesta ja kiitokset seurasta! :) Loppiasena nähdään sitten taas, eikö!?!

Iltapäivällä mentiin Reiskan kanssa fysioterapeutille käymään. Tanja Kotti oli Forssassa hoitamassa koiria ja sinne suunnattiin siis. Tanja käsitteli myös sisäelimiä, mikä oli tosi hyvä juttu! :) Reiskaahan jännitti sellainen toiminta ihan hirmuisesti, mutta kohtalaisen hyvin miekkonen päästiin tutkimaan. Lantiossa ja selässä oli jumikohdat, joita ei saatu auki. Värttinäluu toisesta etujalasta oli myös jumissa, mutta se saatiin hoidettua. Lisäksi virtsanjohtimet oli vähän tukkoiset, mutta nekin hoidettiin. Munuaiset olivat normaaliin verrattuna paremmassa kunnossa ja mitään möhniä tai epämääräisiä kuona-aineita ei miekkosessa näkynyt, mikä oli tosi hyvä juttu. Reiska todettiin myös selkeästi toispuoleiseksi. Tokokoiralle ehkä hieman epätyypilliseen tapaan sen vasen puoli oli paljon voimakkaampi ja lihaksikkaampi kuin oikea puoli. Noita selän ja lantion jumeja hoidetaan siten, että Reiska käy tammikuussa hierojalla ja sitten taas helmikuussa Tanjalla, josko ne silloin aukeaisivat, hope so. Miekkonen taisi loppupeleissä tykätä käsittelystä, koska on ollut todella hyväntuulinen eilenaamusta eteenpäin. Kiva kokemus :)

Eilen päivällä starttasin Tuksun kanssa kohti Hyvinkäätä ja koirakylpylää. Siellä jo odottivat Anni kera Tessan ja Milan. Käytiin siis yhdessä uittamassa koiriamme. Oletin, että Tuksu tykkäisi ihan hirmuisesti, mutta ei se tykännyt ollenkaan niin paljon kuin olin ajatellut. Uittajan kanssa se ui ihan kivasti ja silloin kun laitettiin se rampilta veteen, niin ui kyllä altaan päästä päähän monta kertaa, mutta tuntui, että se väsyi parin altaanmitan jälkeen eikä olisi kovin innokkaana uinut enää.

Tässä mallia vauhdikkaasta uinnista.

Uinnin jälkeen huomasin, että neiti roikottaa häntäänsä eikä nosta sitä ollenkaan ja kaikkihan tiedätte, että Tuksu kantaa häntäänsä niin, että se sojottaa taivasta kohden. Vesihäntää epäilin heti ja eläinlääkäri vahvisti sen tänään aamulla kun soitin ja asiasta tiedustelin. :( Ei mikään ihme ettei huvittanut uiskennella kun häntä oli tullut kipeäksi. :( Voi Spunksia, eläinlääkärireissu edessä ja vastahan se torstaina kävi :(