Perjantaina vietettiin isännän kanssa laatuaikaa keskenämme eli käytiin syömässä hyvin ja sitten mentiin teatteriin. Oli todella hyvä ja viihdyttävä esitys ja päiväinen huono fiilis eräänkin takaiskun johdosta saatiinkin reissulla samalla jätettyä Tampereelle :) Kotona oltiin sitten joskus yöllä vasta.

Viikonloppu oli vapaa, mikä on siis jotain todella harvinaista ja vähän outoakin, joten päätettiin sitten lauantaina mennä kyläilemään Katjalle ja Mikolle kun ei olla siellä hetkeen käyty. Olikin kiva kyläreissu ja Nellikin päätti olla taas mun kaveria ;-) Tuksu sai reissutuliaisina parit kongit ehytin outletista.

Eilen piti mennä ulos tokoilemaan, mutten sitten mennytkään kun oli niin kylmä ja flunssaa pukkaa päällensä. Päätin lähteä Loimaalle hallille treenaamaan ja Maria koirinensa tuli mukaan. Aloitin treenaamisen aksaharjoitteilla Tiikerin kanssa. Otettiin ensin yhtä hyppyä niin että heittelin palloa hypyn yli ja neiti meni kiltisti perässä. Kun tämä meni oikein hyvin, niin otin toisen hypyn ja neiti hyppi sitten pallon perässä kahden esteen yli. Ei ongelmia muilla kun mulla sen pallon heittelemisen kanssa kun viskelin sitä ihan mihin sattuu. Siirryttiin putkeen ja tosi nopeasti neiti hoksasi homman idean kun minä olin toisessa päässä ja Maria toisessa päässä. Ahneen ja iloisen neidin kanssa on hyvä jatkaa tästä eli Tiikeri meni tauolle. Maria rallyili Arvon kanssa ja tokoili Pennin kanssa ja opetettiinpa Pennillekin vähän aksaa, putki oli sen mielestä heti ihan superkiva juttu, jonne itsenäisestikin hakeutui sujahtamaan pariin kertaan. :) Nyt kun saadaan vielä Maria innostettua aksasta, hyviä aksakoiran alkuja löytyy jo.

Reiska tokoili vähäsen voittajaluokan liikkeitä. Otettiin kaukoja ensin vähän lähempää ja kun menivät niin hyvin, niin otettiin myös täydestä matkasta ja meni edelleen hyvin! Ei tullut yhtään eteenpäin, menee ennemmin taaksepäin, mikä on paljon parempi ratkaisu kuin eteenpäin meno. Asennonvaihdoissa ei ollut mitään ongelmaa. :) JEE! Liikkeestä istuminen on hyvä, sen Reiska on nyt oppinut. Paikalla makautin sitä hetkisen, muttei ensin meinannut muistaa mikä oli homman nimi, sitten kun muisti niin makasi hyvin skarppina, tosin minäkin olin näkyvissä. Luoksetulon stoppeja otettiin kisamaisesti eli ensin seisominen, pysähtyi tosi hyvin ja nopeasti, tosin johtui ehkä siitä että Tiikerin pallo oli juuri siinä kohdalla maassa mihin pysäytin Reiskan. Kun vapautin miekkosen, niin sen oli pakko käydä vähän palloa leikittämässä ;-) Tämän jälkeen tuli mieleeni, että erinäisiä leluhämyjä ja jäyniä voisi Reiskalle tehdä. Niinkuin että välillä maassa on pysäytyskohdalla valmiina joku lelu lähellä pysäytyskohtaa ja sinne vapauttaisin Reiskan ja sitten taas välillä sitä lelua ei olisi. Kokeillaan, ei siinä mitään menetetäkkään varmasti. Otettiin sitten vielä maahanmenopysäytys ja se meni hienosti ottaen huomioon että tämä oli vissiin neljäs kerta kun sen otin. Hyvin ymmärsi mies, mikä oli homman nimi. Seuraamista otin sitten vielä myös miekkosen kanssa ja seuraaminen oli hyvää, käännöksissä tapahtui hieman hyppelehtimistä, sivuaskeleet ja peruuttaminen ihan hyvät. Tulipa ihan sellainen fiilis, että nyt äkkiä tunnari kuntoon ja kisoihin! Hui, pelottava ajatus!

Lopuksi vielä puuhasteltiin kaikenlaista Marian koirien kanssa ennen kotiin lähtöä. Kotiin lähtiessä minuun iski vastustamaton "himo" ottaa Reiskan kanssa uutta puomia ja niin teinkin. Olin hieman äimistyneenä kun sanoin puomi ja Reiska kiipesi puomin ja suoritti sen ihan täydellisesti ilman mitään jännityksiä tai muitakaan. Kokeilin uudelleen ja meni samanlailla eli ei ollut sattumaan. Äimistyin! Onneksi tajusin palkata iloisen ja onnellisen miekkosen!

Loppuillan sitten podin alkavaa flunssaani ja tänään onkin jo sellainen olotila, että pää on vähän kainalossa... ;-) Saas nähdä mihin tämä etenee. Sääennusteet ovat luvanneet myös ennätyspakkasia ilmeisesti tälle viikolle, joten saa nähdä miten koirien ulkoilutuksen kanssa käypi, isännälläkin nimittäin on flunssanpoikasta ilmassa. Tylsää!