Ahneella ei sitten ollut paskasta loppua, hyvin lentää (t)uloste Tunkerolla ja muutenkin fiilis on fine! Tosin meinasi eilen mennä vähän mattoja lisää mahaseen, mutta nyt on matot toivottavasti suojattu. Pistin myös neidin "kammariin" patterin päälle, joten jos tämä verhoilu ja mattoilu johtuvat kylmyydestä, niin sen pitäisi loppua kun lämpöä tuli lisää.

Iltasella ajeltiin Anun ja Tunkeron kanssa Loimaalle aksatreeneihin. Kiltteyttäni lupasin vetää siellä puoli vuotta kestävää kausiagilityryhmää, Anu tosin vetää kuusi kertaa sitä ryhmää, jolloin minä pääsen itse treenaamaan Tunkeron kanssa. Eilen neiti olikin aikamoisessa vauhdissa huomattuaan päässeensä hallille. Voi jösses sitä menoa ja meininkiä. Vanhat tutut ryhmäläiset kutsuivatkin sitä nimellä "Luoti". Eilen ei kuitenkaan nähty Luotia kun harmikseen neiti joutui olemaan hihnassa. Otettiin a-estettä ja keskityttiin alastulon palkkaukseen ja se meni ihan mainiosti. Minun pitää olla skarpinpi, jotta palkkaus tulee oikeaan aikaan. Puomin alastuloa myös ja se tosi hienosti, tosin Tuksu alkaa himmailemaan vauhtia jo tooosi hyvissä ajoin ja kyttäilemään, että missä ne namit on, mutta en pidä tätä huonona asiana. Anu taisi kyllä vähän yllättyä neidin virtaisesta fiiliksestä kun on ilmeisesti tottunut näkemään vähän lössykämpiä stanttubulleja. Hauska näyttää, että bullista on moneksi! :)

Toisen ryhmän ajan tokoiltiin, tai oikeammin ehkä hömpöteltiin Tuksun kanssa. Otettiin paikallamakuita, sivulletuloja ja peruuttamista. Kurssikaverit kyselivät peruutusharjoituksia tehdessä, että mikä tanssikurssi meillä onkaan oikein keskenämme menossa ;-) Namit kuitenkin loppuivat liian aikaisin ja jouduttiin sitten hengailemaan loppuaika. :( Tuksu oli kyllä oikein kivan tekemisenintoinen ja iloinen ja keskittyi kivasti minuun. Oikein kiva fiilis tästä! Tosin se kun hetkeksi laitoin sen häkkiin päästäkseni katsomaan muiden maksukuitteja ja rokotuksia niin se veti häkin kanssa pitkin hallia rallia kun pienen pää kuumenee niin kovasti jos on vähänkin tuntua siitä, että muut pääsevät tekemään jotain ja itse ei... Rallailun jälkeen otin neidin ulos ja katsoin, että ei ole todellista, että nyt se aloitti juoksut, ei pentele! Sitten mietin, että hetkinen...jos se olisi aloittanut juoksut, niin miksi se olisi noin energinen. Viime juoksujen aikaan oli ihan koomainen.. Tutkin neitiä tarkemmin ja se olikin rallatessaan saanut pienen haavan takajalkaansa ja pyllyynsä, joista tuli ihan vähän verta. HUOH - tällä kertaa!