Olin eilen vetämässä aksatreenejä Loimaalla. Aksaamassa on käynyt tosi vähän porukkaa ja otin siksi Reiskan mukaan, jotta jos kerkeisi sen kanssa puuhastamaan vähän jotain jossain välissä. Miekkonen ei onneksi siis ontunut enää eilen. Aksatreeneissä olikin paljon porukkaa ja Reiskan treeniminen jäi loppuun. Miekkonen oli yli kaksi tuntia odotellut vuoroaan ja voin kertoa, että sillä oli VIRTAA! Hyppelis pomppelis vaan, miekkonen siis hypähteli ympärilläni lievästi innokkaana tekemään jotain, ihan mitä tahansa minun käskystäni. Ajattelin aloittaa aksaamisen ottamalla samaa rataa kuin mitä muutkin ja rata alkoi hypyllä. Lopetettiin sitten myös sen ensimmäisen hypyn jälkeen koko aksaaminen. Reiska nimittäin teki kuperkeikan hypättyään esteen yli. Hallin uusi pohja on mielettömän liukas Reiskalle, joka on iso ja jolla on massaa ja joka ei hallitse itseään ja kroppaansa niin hyvin kuin esimerkiksi Tuksu. Ongelmana oli vielä tuo vauhti ja innokkuus, koska nehän eivät rauhoittaneet menoa ollenkaan.

Rakas miekkonen ei siis saanutkaan aksata, otettiin vain puomia ja siinä olemme edistyneet huimasti, koska miekkonenhan siis osaa puomin!! :D Lähetin puomille, jäin seisomaan paikalleni ja miekkonen meni puomin tosi hienosti useampaan kertaankin eli ei tarvitse edes apuani. JEEJEEJEEE  Ihan huippufiilis kun pitkästi ollaan tätä treenattu, surtu ja murehdittu ja nyt se sujuu! JeeJEE! Ainoa miinus aksaamisessa nyt ylipäänsä on se, että joudutaan odottamaan kevättä ja kesää ennenkuin päästään aksaamaan kunnolla miekkosen kanssa kun ei meillä ole treenipaikkaa talveksi :( Pelottavintahan on se, että miekkonen alkaisi olemaan kohta kisavalmis, hui kauhistus!

Kotiin en voinut lähteä yli-innokkaan mieheni kanssa tuosta vaan, joten otettiin sitten kaukoja ja niistähän on tullut miekkoselle leikki, joka on ihan superkiva. Siihen oli siis hyvä lopettaa ja lähteä kotiin, vaikka harmittikin vietävästi. Noh, alkaapa se kohta olemaan tokokisakunnossakin!