Viime viikon loppupuolella ei varmaan tapahtunut mitään ihmeempiä. Olin Helsingissä kouluttautumassa useamman päivän ja hieman puhki iltaisin kun pääsin kotiin (lähdin liikkeelle aamulla klo 6.00 ja palasin illalla kotiin klo 19, joten ei muuta kun kaatumaan sänkyyn). Lauantaina alkoi olotila olemaan parempaan päin kun mentiin Reiskan kanssa fysioterapeutti Tanja Kotin vastaanotolle. Tanja tunnusteli Reiskaa ensin niin, että miekkonen seisoi. Tanja totesi, että Reiska on vähintään yhtä pahasti jumissa ellei pahemminkin kuin viime kerralla :( Kysyi, että suostunko siihen, että Reiskalle tehdään shokkihoito, joka sattuu kyllä, mutta toisaalta avannee paikkoja myös. Suostuin, koska luotan Tanjan näkemykseen. Pientä miestä kyllä sitten sattuikin aika kovasti, mutta tosi kiltisti oli käsittelyn ajan. Usein koirat kuulemma voivat jopa vinkua tai ulista kipuaan, mutta Reiska pyöritteli vaan silmiään ja potki tassuillaan kun teki kipeää. Miekkosen ranka oli siis hyvin jumissa ja viimeinen kylkiluu ei tuntunut ensin kunnolla kun sen ympärillä oli niin kovasti kaikkea jumia ja mömmöä. Tanja epäili, että Reiskalla olisi jonkinsortin aineenvaihduntahäiriö, jonka seurauksena virtsanjohtimet ovat vähän jöggiksessä ja joka aiheuttaisi myös koko rangan jumituksen. Käsittelyn jälkeen pitäisi pitää kolme päivää miekkonen levossa ja sen pitäisi olla tosi kipeä, mutta ei meidän Reiska... Pirteä kuin peipponen eikä ollenkaan kipeä ja mahdoton pitää levossa tai paikallaan.

Lauantaina illalla meillä kävi vielä ihania vieraita Tiikerin ja Puntin muodossa :) Ihania lapsosia ja huvittavinta oli, että Tuksulla ja Tiikerillä taisi synkata kohtalaisen hyvin yhteen. :)

Sunnuntaina sitten Minna kera Uunon ja Rokan nappasi minut ja Tuksun kyytiin ja huristeltiin Loimaalle treenaamaan. Loimaalle tuli myös Maria tyttöjen kanssa. Tuksun kanssa päätin tällä kertaa naksutella puomin, aan ja keinun alastuloja niin että neiti siis oppisi itse hakeutumaan kontaktille. Meni hyvin, vaikka neidille Rokka kera pallopään oli hetkittäin liian suuri häiriö. Harjoiteltiin myös keppejä ohjureiden kera muutaman kerran ja meni ihan jees. Toko-osuudessa otettiin seuraamista, joka todella kivan oloista. Jäävissä liikkeissä neiti on kehittynyt huimasti ja ne ovat todella hienot. Paikallaolotkin ihan hyviä, tosin itse en vielä kaukana neidistä ole ja käyn palkkaamassa kohtalaisen usein. Hallintaa hallintaa ja sitten voidaan harkita tokokoetta kun kaikki liikkeet ovat kunnossa...Tosin se hallinta saavutetaan ehkä sitten kun Tuksu on 15-vuotias eikä jaksa enää kirmailla.

Tiikerin kanssa harjoiteltiin keppejä ohjureilla ja sepäs vasta oli Tiikerin mielestä tylsää, todella tylsää. Hyvin neiti alkoi hoksaamaan asiaa, mutta sen mielestä kepit olivat todella tylsä juttu. Katsottiin puomin tilannetta ja neitihän oli jo melko pro puomilla! Putki näyttäisi olevan neidin suosikki ja sinne vilahteli omatoimisesti, kuten tosin myös puomillekin muutaman kerran. Kiva, että aksaesteet ovat Tiikerin mielestä kivoja. :) Neidille tekee selkeästi myös hyvää se, että se saa aina viikon verran sulatella uusia asioita, koska hauduttelee ja kypsyttelee beussimaiseen tapaan asioita mielessään ja sitten kun otetaan sama asia uudelleen hauduttelun jälkeen, niin asiassa ei ole enää mitään ihmeellistä! Otettiin myös kahden ja kolmen hyppyesteen yli hyppäämistä niin että minä ihan ohjasin neitiä. Epäilin, että voi olla haastavaa Marian läsnäollessa, mutta menikin todella hyvin ja neiti ihan unohti kuljettajansa kun ryhtyi tekemään hommia minun kanssani! Kyllä tästä hyvä vielä tulee! :)

Eilen olin sairaana, mutta iltasella sen verran piristyin, että naksuttelin Tuksun kanssa pallon päällä ja pallon vieressä. Otettiin ensin siis tasapainoharjoituksia dobopallon päällä. Neiti muuten osaa myös hyppiä pallon päällä, jonka voisin olettaa aikamoinen saavutus koiralle kuin koiralle. Pallon päältä siirryttiin maahan ja jatkettiin pallon tökkäisyharjoituksia. Aika hyvin olen naksulla saanut myytyä pallon tökkäisyn neidille.

Tuksun jälkeen vuoroon pääsi Reiska, jolle suoritin ensimmäisen naksuttelusession ever. Hyvinhän se meni, yllättävän hyvin! Miekkonen oli koko ajan tarjoamassa jotain ja jos mikään ei tuntunut olevan hyvä juttu eikä palkkaa tullut, niin se örisi minulle :) Hieman innokas naksuttelija, oletin Tuksun olevan innokas naksuttelusta, mutta Reiska on vielä innokkaampi jos vain mahdollista! Harjoiteltiin sitten peruuttamista istualteen ja se meni mainiosti :)