Tiistaina Lotte kävi hieromassa Kyttiksen ja TunkeroPunkeron. Kyttis oli hyvässä kunnossa, ainoastaan löydettiin siltä joku pieni patinalku selästä. Ei keksitty mikä se ois, mutta nyt kun tämä on paikallistettu, niin voidaan seurailla asiaa. Lotelle jotain kitisin kun Kytän lihakset ovat mielestäni surkastuneet ja Lotte sitten katsoi minua hyvin kysyvästi ja totesi, että Kytällä on sen kokoiset lihakset kuin normaalilla nuoremmalla koiralla ja että minkä kokoiset ne lihakset sitten ovat olleet ennen tätä minun kuvittelemaani surkastumista...? ;-) Noh, isommat?

Tuksu oli ensin sitä mieltä että hänen korkeuttansa ei hierota! Minä päätin, että hierotaan ja kolautimme päämme siinä ähellyksessä yhteen ja sain huuleeni vertavuotavan haavan ja huuli sitten turposi ja sinistyi muutamaksi päiväksi. Nyt alkaa sentään normalisoitumaan, onneksi. Yllättävän nopeasti Tuksu sitten rentoutui kuitenkin ja nautti selkeästi hieronnasta ja lämpimästä kauratyynystä. Lottea oli hauska seurata hieronnan edetessä kun hieman ihmetytti nuo Tuksun valtaisat lihakset :) Lihakset ovat vielä kaiken huipuksi tulleet tekemättä mitään tai ainakin niin ettei koiraa ole mitenkään erityisesti treenattu :) Valtaisat lihakset olivat tosin myös ihan jumissa :( Edellisenä päivänä olin rämpinyt Reiskan ja Tuksun kanssa pitkin Elonkiertoa ja Tuksu tapojensa mukaan rämpi Reiskan perässä menemään ja Reiskahan menee siellä umpihangessa, joten Tuksu perässä ja välillä oli pitkiä aikoja ettei neidistä näkynyt oikein muuta kuin korvat tai hännänpää... Vähemmästäkin jumiutuu varmasti. Lotte suositteli välttämään tuollaisia ihan hervottomia rämmintäoperaatioita...

Reiskan kanssa ollaan jatkettu tunnaria kolme kertaa päivässä, kaikkina päivinä tällä viikolla ei olla kuitenkaan keretty. Eilen teki iltapäivällä kolme kertaa täydellisen tunnarin ja voi miten hienosti se haisteli vieraat kapulat ja otti oman suuhun... Olin ihan fiiliksissäni edistyksestä.

Illalla menin Reiskan kanssa Loimaalle tokoilemaan ja päätin, että otetaan tunnaria. Reetta pisti kasan vääriä ja minä vein oman puolen metrin päähän vääristä. Reiska meni ja otti oman. Kolmesti. Pistettiin oma lähemmäs vieraita ja Reiska meni ja räjäytti kaikki, toi oman. Haistelematta. Pistettiin oma vieraiden sekaan -> ei haistellut, toi jonkun vaan. Ei siis mitään tolkkua tästä. Aaaaaarrrrrgh!

Kaukot meni sentään hyvin ja seuraaminen, tosin palkka alkaa olemaan kohdillaan isännän uuden työpaikan johdosta ;-) Kotona otin luoksetulon ja sekin oli hyvä. Istumiset ok. Aksapuolelta otettiin puomi ja Reiska oli kovin innokas puomeilija ja suoritti sen tosi hienosti. Aksakisat alkaisivat vähitellen siis kutsumaan meitä :)

Tokoilun jälkeen Reiska sais istua häkissä tunnin verran kun vedin temppukurssia. Ihania koiria, todella innokkaita koiria ja mukavia omistajia, olipa kivaa! :)