Eilen analysoin Reiskan tunnaria jälleen kerran. Olen aina käskenyt sen hakea oman kapulan käskyllä "hae". Samainen käsky on käytössä kaikissa hakemisjutuissa, joten Reiska ei ehkä tiedä mitä sen pitää hakea jos käsken vaan hakemaan. Normaalistihan saa tuoda mitä vaan. Ensin kävin piiiitkästä aikaa Reiskan ja Tuksun kanssa Elonkiertoilemassa. Kaverukset eivät ole piiitkään aikaan päässeet yhdessä vapaana ulkoilemaan, mutta nyt oli sellainen sää, että Tuksunkin voi päästää kirmailemaan vailla suurta pelkoa sen jäätymisestä pystyyn. Muita ei paikalla ollutkaan, joten lumi pöllysi vaan kun kaksikko paineli menemään. Aurattu siellä ei liiemmin ollut, joten itse sain rämpiä kunnon hangessa. Tosin eipä Tuksullakaan ollut helppoa juosta Reiskan perässä, Reiska kun tuppaa tykkäämään umpihankirämminnästä ja lisäksi vielä heittelin sille lumikökköjä sinne umpihankeen ja miekkonenhan siis painoi siellä niin lujaa kuin vaan pääsi niiden kökköjen perässä. Kuin paljon harmittikaan etten ottanut kameraa mukaan :( Kännykällä sitten muutaman räpsyn sain napattua, muttei silti paljon lohduta.

Lenkin jälkeen vein Tuksun kotiin sisälle ja se kiipesikin sohvalle ja oli sen jälkeen taju kankaalla. Taas oli pientä bullia kiusattu niin että uupumus iski ;-) Reiskan kanssa ajattelin, että nyt on sopiva aika kokeilla tunnaria, koska mies on ensin käynyt 5 km lenkillä isännän kanssa ja sitten minun kanssani tuon rämmintäkeikan, ei voi olla liikaa virtaa siis! Virtaa kuitenkin löytyi kovasti ja vähän pelotti, että miten nyt taas menee. Käskin Reiskan hakea oman tällä kertaa käskyllä "etsi". Tämä käsky on yleensä käytössä silloin kun pitää oikeasti avata nenä ja etsiä jotain jostain piilosta. Reiska meni, haisteli väärät kapulat ja varmasti otti oman suuhun ja toi minulle. Kolmesti. Tuolla "hae"-käskyllähän se on vähän maistellut muitakin.

Tiedä sitten oliko sattumaa vai mitä, tänään kokeillaan kuitenkin uudelleen ja jos tänäänkin menee nappiin, niin voidaan taas todeta, että tyhmä, tyhmempi, omistaja.