Tiistaina illalla sain inspiraation tokoiluun ja tämä piti heti käyttää hyväksi.

Reiska pihalle tunnaria ottamaan superpitkällä laudalla. Kaksi ensimmäistä kertaa ihan jees, ei paljon haistallut. Heittelin palloa välissä. Kolmannella kerralla käskin etsiä, niin Reiska ryntää lumikasaan etsimään ilmeisesti palloaan, jonka oli tosin itse tuonut siitä samaisesta kasasta pois ehkä 10 sekuntia aiemmin. Lyhyt muisti? Tunnari meni vähän heikosti. Neljäs kerta, jotta saadaan onnistuminen. Miekkonen otti ja haisteli rauhassa ne kaikki 10 vierasta kapulaa, meni sen jälkeen ja otti varmasti oman! Oujee! Jipii! :) Tätä me on haettu ja nyt se saatiin! Siihen myös lopetettiin tunnari siltä päivältä.

Luoksetulon seis-stoppia, istumista liikkeestä ja kakeja otettiin ja lisäksi paljon seuraamista hyvässä vireessä. Mikäs siinä on miekkosta seurauttaa kun homma toimii sen entisen pakkopullan sijaan :)

Tuksu pääsi jäljestämään. En ymmärrä miksei lumella voisi jäljestää, joten tein henkilöjäljen lumeen, missä ei ollut muita jälkiä. Nakkia joka askeleella, mutta askeleet olivat kaukana toisistaan. Neiti lähti hyvin tekemään töitä, pari kertaa eksyi jäljeltä ja pyöri kuin mikäkin hyrrä kunnes löysi taas oikean suunnan ja jatkoi matkaa. Vauhtia meinasi olla, mutta sitä hidastelin. On se hyvä tuossa hommassa! :)

Otettiin tokosessio myös Tuksun kanssa pitkästä aikaa ja hitsi että se vasta hyvä olikin. Seuraaminen ihan huippua kuten myös jäävät (maahan ja seis). Oli kuulolla, innokas ja hommissa mun kanssa, ei iteksiin. WOW! Tulipa hyvä mieli molempien kanssa treenaamisesta, näitä treenejä lisää! :)