Kevät on selkeästi tulossa ja päivä pitenee ihan huimasti! Vielä viime viikolla ajelin töihin pitkät ajovalot päällä, tällä viikolla niitä ei ole tarvittu vaikka kellonaika on sama! :-)

Tiistaina karkasin töistä aikaisin kotiin ja lähdin Reiskan kanssa Elonkiertoon kävelylle. Käveltiin moottorikelkan uria sinne ja tänne peltoja pitkin ja nautittiin olostamme! Kotiin tullessa oli ihan eri fiilis kun kotoa lähtiessä! Ihanaa! :-)

Reiska ei yleensä piehtaroi lumessa, mutta nyt teki sitä antaumuksella ja pitkään!

Tässä kuvassa näkyy myös kumma väri-ilmiö. Reiskan mahakarvat ovat siis tässä talven aikana muuttuneet mustista ruskeiksi. Huolestuttavasti sillä näyttäisi pukkaavan ruskeaa karvaa vähän muuallekin. Vaikka tosin, mitäs huolestuttavaa tässä on, ei ne koetuomarit kai väristä rokota ja minulle on ihan sama minkä värinen rakas miekkonen on, keltaisenakin se olisi yhtä rakas :-)

Mäenlaskua ala Reiska ja ilman mäkeä!

Upottavaa!

Kotiin päästyämme Lotte tulikin jo hieromaan poikia. Kyttä käsittelyssä ensin patteinensa. Kyttä oli kuulemma ilmeisesti liukastellut ja vähän sen selkä oli kipeä ja Lotte huomasi jotain triggerpisteitä selässä, joista minä en tuon taivaallista ymmärtänyt. Lisäksi Lotte huomautti Kytän kylmistä tassuista ja käski hieroa ja lämmitellä niitä, jos ovat usein kylmät. Testasin eilenillalla ja kyllähän nuo aika kylmät oli. Ääreisverenkierto siis hieman heikennyt. Kytälle kotihoidoksi venyttelyä ja taivuttelua.

Reiska oli ihan onnessaan Loten käsittelyyn päästessään ja puole ajasta nukkui kuorsaten! Aika luksusta siis miekkosen mielestä! Fyssarin tekemä shokkihoito oli ilmeisesti loistoratkaisu, koska Lotte ei löytänyt Reiskasta tällä kertaa mitään vikaa!  Mukava kuulla ja kun ottaa huomioon viime aikaiset lumihankirämminnät, niin olisi voinut olettaa, että mies on umpijumissa!