Lauantaina päivällä suunnattiin kohti Tamperetta ja rallytokokisaa. Reiskalla jatkui jo torstaina alkanut linja, että pitää vahtia nakkeja. Todella ärsyttävää, oikein hävetti mun huonosti käyttäytyvä ja muille koirille pörisevä nakkivahti!

Itse rallyrata oli tosi helppo siihen saakka kunnes joku unohti laittaa hyppyyn riman paikoilleen ja sen jälkeen tuomari päätti, että rimaa ei laitetakaan kenellekään vaan koiran pitää mennä siivekkeiden välistä! Haastavaa!

Reiska kysyy, että äippä missä se rima on?!

Kun on helppo rata ja mahdollisuudet tosi hyvään tulokseen niin kuinkas käykään... Kilpakumppani ei pelitä!

Lähdössä Reiska oli jo ihan muissa olotiloissa.

Haisikin niin hyvälle tuo matto!

Miten alkoikin kutittamaan just kyltillä...

Hetkellinen herääminen tähän maailmaan ja kyseessä olevaan hommaan...

Kyllähän se siis osaa jos se haluaa kuten tästä näkyy...

Tämä oli tosin ylivoimainen kyltti kun Reiska ei osannutkaan istua eteen, minkä se kyllä varsin hyvin oikeasti osaa, joten siis 13 vp tästä kohdasta...

Tuloksena oli 72/100 pisteestä eli juuri ja juuri saatiin tulos, kun 70 pistettä on tuloksen raja. 13 pistettä meni tosiaan tuosta eteen istumisesta, jota Reiska ei osannut. Kaksi kertaa tein ohjaajavirheen, en tosin tiedä missä sen tein, tai siis tiedän millä liikkeellä sen tein, mutten tiedä mitä tein väärin. Puutteellinen yhteistyö meillä oli kertaalleen jollain kyltillä (oisko ollu nuuskiminen tuossa makaamisessa). Joku liike suoritettiin myös väärin, josta 10 virhepistettä ja siihen malliin. Kaikkia virheitä en kyllä itsekään tajunnut, mutta se ei ehkä haittaa... Nyt pidetään rallyilyssä varmaan pieni luova tauko "kotikisoja" odotellessa.

Rallyjen jälkeen käytiin isännän kanssa syömässä American Dinersissa ja vitsi että olikin parasta pirtelöä ikinä, suosittelen kokeilemaan vanilja-vaahterasiirappimallia! :)

Kotimatkalla poikettiin vielä Elonkiertoon ottamaan kuvia ilta-auringossa.

Möhköfantilta tuo vaan alkaa näyttämään vaikka olen ruoka-annostakin pienentänyt. Ei ole ihan "agilitykuosissa".

Reinolle niin rakas pallopää nro 6.

Eilen oli huippuhieno ilma, mutta ulkoilua haittasivat meillä käyneet vieraat. Iltapäivästä pääsin sitten Tunkeron ja Reiskan kanssa ulkoilmaan. Harmillisesti alkoi vaan pakastamaan ja neiti otti ja jäätyi taas. Kun huomasin tämän, niin pistin sen heti autoon...ja arvatkaa vaan minkälaisen tappelun kera. Tuksu kun ei olisi ollenkaan suvainnut sitä, että hänet hylätään ja laitetaan autoon lämmittelemään... Tunkero on kyllä siitä myös veikeä, että kun heittelin Reiskalle lumipalloja, niin neiti ei tajunnut ollenkaan jutun jujua, juoksi kyllä koko ajan Reiskan perässä, muttei tajunnu, että minkä takia milloinkin juostiin. Ehkei se tajua lentäviä esineitä..?

"Mää tulen kun mää tästä ensin pääsen"

Luppakorvakani :)

"Ai samperi kun upottaa"

Ilmeestä ehkä voi päätellä miten kivaa meillä oli :)

Meinaa jäädä jalkoihin :)

Reiska ihmeissään kun lumipallo vyöryy kohti :)

Tiukkoja kurveja

Herkkä hetki :)

Reiskan mopo karkas hanskasta...

Perjantaina huomasin, että Kytällä on uusi mätäpaise. Sillä on nyt kolme pattia, joista yksi on sen itsensäkin mielestä mielenkiintoinen. Soitellaan tänään sitten varmaan eläinlääkärille ja kysytään, että haluaako se nähdä meidän patteja... Mikään pateista ei onneksi ole kovin iso, mutta äkkiäkös ne isoiksi muuttuu jos sille päälle sattuvat... Mistä lie tämä papan mädäntyminenkin johtuu!?