Lauantaina kaiken hässäkän keskellä käytiin treenaamassa Marian kanssa Loimaalla. Ensin aksailtiin Tiikerin kanssa ja opeteltiin A-estettä, jonka neiti oppikin varsin nopeasti, no problem sanoisinko. Hassuteltiin sen lisäksi muuten vaan :-)

Reiska otti hieman kaukoja, jotka nyt paremmat. Aksaosiossa miekkonen jatkoi korvattomuuttaan ja minä karjuin ihan kuuroille korville. Ei kovin onnistuneet treenit. Puomi meni mallikkaasti, yhtään ei jännittänyt tai ahdistanut, että vissiin oli satuttanut itsensä ja toipunut siitä.

Lopuksi Tiikerin kanssa vähän radantynkää, joka ei Reiskan kanssa onnistunut, mutta Tiikerin kanssa meni paljon paremmin, hyvä hyvä, saatiin ohjaajallekin hyvä mieli! :-)

Eilen oli Lotte taas hieromassa, ei hieronut tällä kertaa kuin Reiskan, joka oli Loten sanoin jumimmassa kuin viimeksi ;-) Etupää oli tällä kertaa jumissa, takapää oli ihan hyvässä kunnossa. Mitenköhän miekkonen nyt on saanut takapäänsä kuntoon ja etupään jumiin kun ennen on ollut toisin päin. Mielenkiintoista! Lotte suositteli lämpimän kauratyynyn pitämistä iltaisin miekkosen selän päällä ja etuosan päällä. Pitäisi tosissaan vissiin hankkia se kauratyyny kun enhän ole sitä suunnitellut kuin pari vuotta...

Tällä viikolla olisi tarkoitus yrittää Reiskan kanssa tokoilla tunnarin merkeissä ja ohjatun tokon merkeissä Loimaalla torstaina. Muuten loppuviikko menee varmasti aika vauhdikkaasti ja sitten onkin vähitellen aika sanoa taas hetkeksi Suomelle adios!