Lauantaina olin jälkitalkoissa ja kyllä me monta jälkeä saatiinkiin aikaan oikein mukaviin metsiin :) Sunnuntaina sitten ajamaan niitä! Mun koirista vain Reiskalle oli tehty jälki. Jäljellä oli pituutta ehkä 700-800 metriä ja tarkoitus oli testata kisakuntoa. Miekkonen söi taas hyvin alkumakauksen ja lähti sen jälkeen varsin lennokkaaseen vauhtiin! Eteni aika hyvin jäljen suuntaisesti, mutta tykkäsi vähän mennä siksakkikuviota jäljen päällä ja suuntaisestikin. Molemmat kulmat söi hyvin. :) Jälki kaarsi yhdessä kohtaa vähän pellon suuntaisesti ja pelto veti kovasti miekkosta puoleensa, en päästänyt sinne. Tosin nyt jäi vaivaamaan se, että olisiko se tullut sieltä pellolta itse pois jatkamaan jälkeä vai ei. Pellolta päin tuulesi hyvin ja kyttäyskopista päätellen siellä oli varmaan myös peurojen ruokintapaikka, joten siellä saattoi olla jotain syötävää, jonka perään ahne mies ainakin olisi ollut, jos näin asian laita olisi. Rokan jälki meni myös yhdessä kohtaa hyvin lähellä Reiskan jälkeä ja sinnekin Reiska olisi mennyt, mutten päästänyt sinnekään menemään. Olimpas tylsä ;-) Muuten teki hienosti töitä ja jaksoi hyvin taapertaa koko pitkän jäljen eikä ollut sen kummemmin väsynyt koko iltanakaan! Kunto siis alkaa olemaan koholla! :) Kiitos kavereille mukavista jälkipuuhasteluista! :)

Sunnuntaina illalla vielä otin Reiskan kanssa tunnaria ja se tuo oman kapulan kun hieron sitä oikealla tavalla. Ihmettelin alkuun kun miekkonen haisteli kyllä hienosti omaa, nostikin sen, mutta tiputti ja toi väärän arpomisen jälkeen. Teki tämän kahdesti ja ajattelin, että omassa oli jotain vikaa. Hokasin sitten, etten ollut pitänyt sitä käsissäni samoin kuin normaalisti, vaan hieman eri lailla. En tiedä oikeasti voiko tällä asialla olla jotain merkitystä, mutta kun pitelin sillä tietyllä normityylillä ja vein kapulan muiden sekaan, niin omahan sitä tuli todella hienosti ja varmasti. Pitänee testailla tätä asiaa. Lisäksi otin liikkeestä istumista ja Reiskahan ei sitten osannut kuin mennä maahan ja seistä. Jos sanoin "istu", se meni maahan tai seisoi. Jos sanoin uudelleen, niin se vaihtoi asentoa eli jos oli maassa niin nousi seisomaan. Jätettiin asia hautumaan.

Eilen oli Reiskan lepopäivä, mistä miekkonen oli kovin epäkiitollinen ;-) Kytän kanssa läksin Elonkiertoon, missä ei ollut ketään muita, ihan luksusta :) Mukana meillä oli vetovyö ja sauvat eli minä sauvakävelin papparaisen kiskoessa minua eteenpäin. Ensin alkuun papparaista ei huvittanut ollenkaan touhu kun oli niin iloinen mieli, että meni vaan pomppimiseksi koko touhu. Hetken aikaa mentiin ihan nätisti ja sitten päästinkin pappiksen vapaaksi, jotta se sai toteuttaa itseään ja niin se toteuttikin juoksemalla, juoksemalla ja vähän lisää juoksemalla ja sen lisäksi kahlaamalla joka ojanpohjan läpi. Voin kertoa, että miekkonen haisee nyt hieman ;-) Uimisesta Kyttä ei tykkää, mutta kahlailu on superkivaa! :) Loppumatkaksi pistin sen taas vetojuhdakseni ja käskin mennä autolle. Kyttähän ymmärtää fiksuna miehenä kyseisen "mene autolle"- käskyn (sinänsä ihan näppärää jos sattuisin joskus hukkaamaan autoni, mikä ei ole mitenkään epätodennäköinen asia) ja autolle se läksikin sitten menemään aikamoisella haipakalla. Sai itse pistää sauvat viuhtomaan oikein urakalla. En kyllä muista koska Kytällä olisi ollut niin kivaa eikä tosin voi valittaa - oli minullakin ihan mielettömän kivaa! :)