Tiistaina Lotte kävi pitkästä aikaa hieromassa pojat. Kyttis oli oikein hyvässä kunnossa, tosin ehkä havaittiin yhden patin hieman kasvaneen, mutta tiedä häntä.

Reiska sitten olikin ihan jumissa  Lavat ja etuosa koirasta ihan jumissa. Saatiin venyttelyohjeita ja Lotte tulee heti ensi viikolla uudemman kerran. Lisäksi suunniteltiin jotain sähköimpulssien antoa miekkoselle, jännää!

Keskiviikkona mentiin Loimaalle Reiskan ja Tuksun kanssa möllirallytokokisoihin. Paikalla oli kovasti tuttuja, kiva nähdä kaikkia!  Olin ajatellut, että Tuksun möllialokasluokka olisi ensin, mutta järjestys oli käännetty ja Reiskan avoin luokka olikin ensin. Rata meni ihan mallikkaasti vaikken tutustunut siihen kuin kertaalleen. Yhdessä spiraalissa taisi tulla ohjaajalla moka, mutta muuten hienosti  Pari kertaa spiraaleissa ja houkutuksella miekkonen painoi vähän, mutta muuten hyvin. Yhdessä täyskäännöksessä oli myös teknisiä ongelmia ja vieressä olevat agilityesteet kiinnostivat kovasti, joten uusimme liikkeen ja uusinnalla se meni paremmin. Toki siinä vaiheessa Reiska myös huomasi, että "täällähän on yleisöä" ja viihdytti sitten ihmisiä myös harrastamalla kääpiökävelyä. Onneksi tulevaisuuden rallykisoja varten luvattiin siirtää aksaesteet huitsin nevadaan haittaamasta meidän suorituksia. Vähän korvaton Reiska lisäksi radalla oli, muttei se kyllä taas tainnut tajuta, että mitä ollaan tekemässä.

Tuksun kanssa hömpöteltiin omiamme odottaessamme vuoroa ja pieni valkoinen löysi itselleen uuden poikaystävänkin! Tästä ei kyllä pidä kertoa Reiskalle, koska meidän pikkuneiti rakastui kovasti Reiskan veljeen Arppaan ja tunne oli selkeästi molemminpuolinen.  Ihana katsella kun Tuksu sai ystävän, niitähän sillä ei ole liikaa

Rallykisat etenivät kuitenkin tuskallisen hitaasti ja jouduttiin harmillisesti lähtemään pois ennenkuin Tuksu vuoro olisi tullut  Kun menee aikaisin töihin, niin ei vaan voi valvoa myöhään. Kotiin sain sitten viestiä, että Reiska oli voittanut avoimen luokan. Tosin jäätiin ilman mahdollisia palkintoja, kerrankin kun oltais voitettu jotain  Pisteet olivat ehkä 87, mitkä olisivatkin olleet ihan hyvät! Tuksun kanssa pitää nyt vaan kotosalla harjoitella ennen kisoja kun ei päästy näihin mölliskaboihin kisaamaan.

Tuksu on nyt juoksujen jälkeen ollut hetkittäin kuin ihmisen mieli, todella kiltti ja mukava pieni valkoinen neiti. Olen oikein tyytyväinen sen touhuihin lähiaikoina, koska se on hieman rauhoittunut, mutta puuhastaa kuitenkin mielellään sitten kun aletaan jotain tekemään eikä se sen terävyyskään ole mihinkään hävinnyt. Kotosalla ollessa neidin lempipuuhaa on makoilla sohvalla, siitä on tulossa aikamoinen vetelys. Vihdoinkin neidistä kehittyy sellainen kun oletinkin bullin olevan eli mukava sylikoira, joka pitää rapsutuksista

Eilen ja edellispäivänä paneuduttiin taas Reiskan kanssa asiaan nimeltä tunnari. Keskiviikkona se teki tunnarin ilman lautaa niin, että maassa oli kymmenkunta vierasta kapulaa ja oma niiden lähistöllä hieman erikseen. Meni todella varmasti kapuloille (pidin lähetysmatkan lyhyenä jottei saa vauhdin hurmaa päälle) ja toi todella reippaasti oman. Lopetettiin tähän ja biletettiin kunnolla. Asia jäi vaivaamaan minua ja eilen otettiin samalla tyylillä uusinta keskiviikolta. Meni rauhassa kapuloille ja toi varmasti oman, ei edes maistellut muita, haisteli sentään vähän, mutta heti kun haistoi oman, otti sen suuhun ja toi minulle. Piti tehdä uudelleen niin, että pistin oman sinne muiden keskelle, jotta oman erottaminen olisi todella vaikeaa, koska muut kapulat olivat ehkä 5 sentin päässä omasta. Reinohan meni taas rauhassa kapuloille, haisteli ja toi oman heti kun haistoi sen. WTF? BILEET!! Lievästi olen siinä toivossa, että miekkonen olisi nyt päässyt asian ytimeen. Vielä en kyllä uskalla juhlia asiaa, mutta näyttää nyt todella lupaavalta! :) Lisää asiasta maanantaina, koska mehän koko viikonloppu otetaan tunnaria ja tutkitaan miten käy!!

Mietin myös kesää ja pelottavan koirapainotteinen siitä näyttäisi tulevan, vaikka mitään pitänyt tehdä kesällä... On kuitenkin tulossa ulkomaisia näyttelyitä, tokokokeita, aksakisoja, ehkä jopa mejäkokeita pitkästä aikaa, luonnetestiä ja MH-luonnekuvausta ja kaikenlaista muuta mukavaa! :) Tuksulle pitäisi vielä keksiä joku näyttely Suomesta, sitten olisi hyvä :) Rallytokoakin voidaan kisata jos keretään!