Ensiksi: Tuksun jalkahaava näyttää paranevan hyvin :)

Lähdin eilen kesken päivän pois töistä kun Minna tuli kera Rokan, Tuksun ja Onnin hakemaan mua! Hypättiin mun autoon ja lähdettiin Helsinkiin Mevettiin terveystutkimuksiin eläinlääkäri Per Axelssonin vastaanotolle. Tuksu oli ollut koko pitkän päivän ilman evästä ja sille tuli huono olo ja oksennus. Ihmettelinkin, että miten se on niin superkiltisti ja rauhallisesti eläinlääkärin odotushuoneessa vaikka siellä oli muitakin koiria ja ihmisiä. Nukutuksen saatuaan se myös kakkasi sinne, joten jouduin hieman siivoilemaan siellä!  Neiti myös halusi nähdä kunnolla ulos ja hengaili sitten ikkunalaudalla, joka oli lievästi sanoen huvittavaa!

Ensin tutkittiin silmät ja niissäpä ei ollut mitään vikaa, jopa Tuks antoi tutkia ne hyvin. Eläinlääkäri näytti olevan myös kovasti bulleista pitävä ihminen ja sehän aina nostaa ihmisten pisteitä ;-) Sydän kuunneltiin myös ja se löi niinkuin pitääkin ilman mitään ylimääräisiä ääntelyitä! :)

Sitten nukutus ja Tuksu menikin ihan kiltisti unten maille. Kuvien tulokset kuultiin pian ja tuloksena oli, että lonkat olivat ihan priimaa ja lähtivät Kennelliittoon A/A:na :) Kyynärissä ei ollut mitään vikaa sinänsä, vaan jotain "sammalta" näkyi siinä luiden pinnalla ja lähtivät Kennelliiton lausuntaan 1/1:nä. Kysyin vielä, että vaivaavatko ne koiraa jossain vaiheessa ja Pelle kääntyi katsomaan minua kuin minä olisin ihan tyhmä ja sanoi, että nehän ovat terveet, eivät tule vaivaamaan Tuksua ikinä :) Polvet olivatkin sitten priimaa ja tulos oli 0/0.

IHANAA! Nyt voidaan harrastaa mitä tykätään ja miten paljon tykätään. Olen niin onnellinen terveestä koirasta, kiitokset siitä kuuluvat edelleen Natalielle, Jaanalle ja Pialle! :) Koitan jossain välissä ehtiä muokkaamaan cd:lle saamiani kuvia niin, että saisin ne tänne esille.

Virtsanäytteestä piti lisäksi ottaa munuaiskokeet, mutta Tuksupa päätti olla pissaamatta purkkiin. Hoitajat koittivat myös Tuksun ollessa nukutettuna painella virtsarakkoa, jotta saataisiin näyte, mutta eipä onnistunut. Tämä otetaan sitten joskus myöhemmin kun keretään.

Kotiin ajeltiin Mäkkärin kautta ja juhlistettiin tuloksia syömällä myös jälkkäriä ;-) Kotona oltiin illalla ihan rättiväsyneinä, mutta tyytyväisinä. Tosin Tuksua vaivasi krapula ja se leikki olevansa puuhka. Edes Ranen kotiintulo ei saanut Tuksua piristymään, mutta onneksi oli tänään aamulla jo paljon pirtsakammassa kunnossa, tästä se taas lähtee rullaamaan, arki nimittäin ;-)