Jotenkin lähiaikoina on tuntunut hankalalta tarttua kirjoittamiseen, mutta jotain pitänee rustata ylöskin.

Perjantaina käytiin Minnan kanssa tekemässä (veri)jälkiä metsään ja lauantaina ajettiin ne. Reiskalla oli sopivan pituinen jälki kahdella kulmalla. Miekkonen hoiti alkumakauksen ja kulmat hyvin, mutta muuten oli hetkittäin ihan ulalla siitä, mitä ollaan tekemässä. Olisi ilmeisesti vain tykännyt hömpötellä metsässä omiaan, huoh. Onneksi Minnan koirilla meni paremmin. Kiitos seurasta teidän laumalle!

Lauantaina alkuillasta tutustuttiin sitten pallopaimennuksen saloihin Pukon kentällä. Olin itse Tuksun kanssa ensimmäisessä ryhmässä harjoittelemassa hommaa. Oli hauska huomata, että vaikka Spunks ei ihan ymmärtänyt homman ideaa, niin se teki mitä käskin! :) Silloin kuin oli lepotaukojen aika niin Spunks tarjoili sivulletuloa. Kyllä siitä siis vielä tokokoira saadaan! :D Pallopaimennus oli kyllä kivaa ja vähän harmitti kun en Reiskankin kanssa päässyt moista touhua kokeilemaan. Noh, ehkä sitten kotona jossain vaiheessa. Toisen ryhmän aikana kuvailin aikani kuluksi muita ja lopputulosta voi tutkia meidän uudesta kuvapaikasta TÄÄLTÄ. Nyt alkaa kuvat näyttämään vähän paremmilta kuin Picasan ainaiset tuhruiset eikä tarvitse valittaa kuvien huonolaatuisuutta. Pallopaimennuksen jälkeen Tuksu pääsi vielä leikkimään Hannan Fannin ja Minnan Obelixin kanssa ja kolmikolla oli ihan kivaa keskenään, tosin vähän taisi kaikkia väsyttää päivän aiemmat puuhailut. :) Tuksu sai Obelixista uuden poikaystävän :)

Paimentelun jälkeen jäätiin Minnan kanssa kentälle tokoilemaan. Meidän voittajakaksikko harjoitteli kehään menoa, koska minuahan siis kammottaa ihan hirveästi kävellä Reiskan kanssa kisoissa kehään kun voittajaluokassa ei saa pitää koiraa hihnassa ja nykyinen kuriton olentoni voi keksiä vaikka minkämoisen singahduksen kehään mennessä. Harjoiteltiin ja Reiskahan osasi tosi hienosti ja korrektisti kävellä paikallamakuupaikalleen. Otettiin vielä perään paikallamakuu ja Reiskaa ei haitannut suuremmin se, että naapuri meinasi lähteä liikenteeseen ja omistaja karjaisi asian johdosta. Eipä paineistunut tai mitään ja hyvä niin :) Otettiin myös ruutu ja luoksetulon seisomaan pysähdys ja nämä meni oikein kivasti, eli loistavaa! :) Voin julkistaa tässä myös meidän kesän tokokoetavoitteen, joka on siis tulos voittajaluokasta.

Kotona otettiin vielä tunnari isännän valvovan silmän alla ja sieltähän se miekkonen taas toi oman kapulan. Olen tyytyväinen :)

Sunnuntaina tokoiltiin kotona, harjoiteltiin luoksetulon stoppeja ja tunnaria ja taas nousi oma. :) Muutenkin on ollut lähipäivinä ilo treenata Reiskan kanssa jostain syystä. Illalla vielä Tuksu ja Reiska pääsivät vetämään minua perässään ja kun olivat aikansa tehneet sitä, saivat palkaksi pitkän leikkituokion keskenään ja kylläpä niillä olikin kivaa.

Eilen oli Kytän vuoro kiskoa minua perässään ja kun siitä ei sitten tullut mitään sen vuoksi kun uusi ruoho oli alkanut kasvamaan ja se oli papparaisen mielestä niin hyvää, ettei voinut keskittyä ollenkaan vetopuuhiin saatikka kävelyyn, niin päästin papsin vapaaksi ja sekös vasta oli kivaa. Ilmeisesti kuitenkin lämmin ilma otti Kyttiksen voimille jonkun verran, koska miekkonen juoksi ojissa lähes koko lenkin ajan. Ojissa oli vettä jokusen kymmenen senttiä ja miekkonen olikin sitten aika kurainen kun päästiin kotiin. Noh, vesijuoksu tunnetusti tekee hyvää, joten mitä pienistä mutaisuuksista ;-)

Illalla oli aksatreenit Loimaalla ja niitä ennen aksasin Reiskan kanssa oikein kunnon 17 esteen rataa pitkästä aikaa. Rata meni hyvin, Reiska luki tosi hyvin minua ja sitä, mihin olin suunnitellut sen menevän ja se meni siis mainiosti. Kepeillä oli ongelmia, ei vauhdista päätynyt pujottelemaan niitä oikein, vaan meni väärästä välistä itsepintaisesti sisään. Vauhti piti siis pysäyttää ennen keppejä ja aloittaa sitten pujotteleminen, jolloin kaikki meni hyvin. Puomilla vähän ilmeni jännitystä, mutta se oli hetkittäistä vaan. Onnistumisia kun paljon saadaan, niin eiköhän se puomikin jossain vaiheessa ole Reiskan mielestä piis öf keikki. Mukavaa oli aksata pitkästä aikaa etenkin nyt kun Loimaalle on saatu halliin kumirouhematto, joka oli Reiskallekin tosi hyvä alusta. :)