Tokon voittajaluokan korkkauksesta Reiskan kanssa ei jäänyt kerrottavaa jälkipolville, mutta kerrotaan nyt lyhyesti siitä hazardista. Paikallamakuu meni hienosti kahden koiran keskellä vaikka naapuri piippasi minkä kerkesi. Onneksi ei Reiskaa ollut vissiin haitannut. Yksilöliikkeissä seuraaminen oli hirveää haahuilua, Reiskalla ei ollut mitään tolkkua asiasta. Tosin ongelma taisi taas olla se, että ohjaajaa jännitti ja koira reagoi siihen ja lisäksi ohimennen pyysi koiraa tekemään asioita, ei käskenyt. Nämä perisyntini taas...

Liikkeestä istumisessa meni maahan, toisella käskyllä nousi istumaan. Luoksetulossa valui molemmat stopit pitkiksi, vaikka taisi selkeästi tietää mitä liikettä ollaan tekemässä. Ruutuun lähti toisella käskyllä, mutta meni niin reunaan, että tiesin, että jos olisin sen maahan sinne laittanut, niin se olisi ollut nauhojen ulkopuolella ja sitten kun lähdin korjaamaan paikkaa, niin tuli niin paljon lisäkäskyjä että huhhuh. Sain sen sinnepäin maahan sitten kuitenkin, seuraamaan tuli vasta toisella käskyllä mutta tätähän ei oltu harjoiteltukaan tarkoituksella.

Hyppynoudossa lähti hienosti, haki kapula ja kiersi esteen lisäkäskystä huolimatta. Metallinoudossa kävi työtapaturma kun ohjaaja heitti kapulan niin, että se jäi pystyyn ja Reiska ei oikein tiennyt mistä siitä olisi ottanut kiinni kun koko laippa ei mahtunut suuhun! Tunnari - tämän voimalla elän hetken jos toisenkin - meni, teki töitä nenällänsä, oikeasti haisteli ja varmasti toi oman. Tosin pilkkoi sen sahanpuruksi matkalla... Sanotaankohan säännöissä, että monessako osassa kapula pitää tuoda ohjaajalle..? Olen niin onnellinen ja ylpeä siitä miten nopeasti miekkonen on oppinut tunnarin (kevään aikana) ja vasta viimeisen viikon aikana se on ymmärtänyt asian syvimmän olemuksen. Ihanaa! :)

Kaukot oli ok, tiesin, että joudun antamaan kaksoiskäskyn maasta seisomaan nousussa, mutta muuten ei ollut huomautettavaa. Paremmat kaket kuin mitä avoluokan kisoissa ikinä tehtiin. Näitäkin on tosin koko talvi työstetty ja vielä on työtä tehtävänä.

Etukäteen ajattelin, että luoksetulo, ruutu ja tunnari ovat ne epävarmimmat liikkeet ja samalla myös ne, joissa on iso kerroin. Reiska ei nollannut kuin kaksi niistä eli aika hyvin kun ottaa huomioon vielä sen, että tunnari oli hieno! :) Suoritus itsessään oli niin kamalaa katseltavaa (ja se myös tuntui kamalalta kehässä), että Rane oli lähtenyt kesken suorituksen pois ;-)

Todettiin, että jatkossa Reiskan kanssa voittajassa uraa jatkavat Minna ja Rane, tsemppiä teille tuleviin kisoihin Reiskan kanssa!  Kyllä se ne liikkeet osaa, siitä ei ole suurta huolta!

Jatkossa taidan itse keskittyä Tuksun kanssa treenaamiseen ja kisaamiseen.... ;)

Ai niin ja kävihän Reiska EVL:ssä istumassa paikallaistumisryhmässä, tosin Reiska olikin sitten ainoa, joka istui siinä ryhmässä, itse EVL-kisailijat olivat menneet maahan ja meillä olikin sitten asian johdosta HIUKAN hauskaa kun Reiska tyhmän näköisenä istui vaan siinä missä käskettiin ja sehän ei oikeasti IKINÄ ole istunut paikallaan ryhmässä kun ei harjoitella sitä vielä. EVL:n paikallamakuussa naapurista Rokka lähti liikkeelle, mutta Reiska ei ollut lähtenyt rakkaan kaverinsa matkaan vaan makasi paikallaan. Hieno mies, olisi vaan tehnyt hienot suoritukset omassa luokassaan... Tosiaan, näin jälkeenpäin ei voi muuta kuin nauraa meidän eiliselle suoritukselle, tästä saa hauskuutusta pitkäksi aikaa! ;-)

Tässä vielä suorituspisteet:

Paikalla makaaminen     9

Seuraaminen taluttimetta     6

Istuminen seuraamisen yhteydessä    0

Luoksetulo    7

Lähettäminen määrätylle paikalle, maahanmeno ja luoksetulo    0

Noutaminen esteen yli hypäten    0

Metalliesineen noutaminen    8

Tunnistusnouto    0

Kauko-ohjaus     8

Kokonaisvaikutus   8

Yhteensä 144 pistettä, ei tulosta.