Seuralaisille tuli kouluttamaan agia Vuorelan Lotta ja olin ilmoittanut itseni mukaan yhden koiran kanssa. Tiistaina kävi ilmi, ettei Ansku pääse omalla vuorollaan ja kun vuoro sattui olemaan ennen mun vuoroa, niin ostin Anskunkin paikan ja pääsin molemmilla koirilla eikä näin ollen tarvinnut miettiä kumman kanssa menisin.

Ensin oli Reiskan vuoro ja miekkonen oli hieman yli-innokas ja hieman vauhdikas. Hyppeli esteiden yli ja sujahteli putkiin silloinkin kun Lotta neuvoi minua. Huomasi kyllä ettei olla vielä tänä vuonna ulkona aksattu... Rata oli tosi vaikea 27 esteen rata ja ensi yrityksellä päästiin jopa 3 estettä. Saatiin neuvoja ja päästiin ehkä 7 estettä. Sitten otettiin keskivaiheilta yhtä pätkää, joka meni jopa ihan kohtalaisesti, tähänkin saatiin neuvoja. Kolmas pätkä olikin kinkkinen ja sain Reiskan menemään sen, mutten niin kuin Lotta halusi ja tätä sitten hinkattiin hetken aikaa ja minulle ihan kädestä pitäen näytettiin, että miten pitää liikkua ja näyttää koiralle -> tosin en siltikään kyennyt tekemään valssia yhdessä kohdassa

Tuksusta sanoin, että se on aika kiinni minussa eikä osaa irrota enkä ehkä niin haluakaan. Ekan esteen jälkeen se päätti sitten ottaa hatkat, mitä ei ole tehnyt aikapäiviin!  Tosi kiinni minussa olikin... Koko meidän treeniaika menikin sitten siihen että opeteltiin uusin neuvoin ja keinoin tekemään minusta itsestäni mielenkiintoista ja leikittämään Tuksua oikein. Meni se aika näinkin. Lopputulemana tosin oli, että Reiskan kanssa en hirveästi saanut lisää tietoa tai taitoa mistään ja Tuksun kanssa leikkimistä olisin voinut harjoitella muuallakin, tosin eipä se oikein ollut kuulolla kun jotenkin tuntui olevan kiinnostunut siitä kohdasta mihin Reiska oli kakkinut omalla vuorollaan!