Jälleen arkisen aherruksen parissa yhden vapaapäivän jälkeen. Onneksi tänään alkaa viikonloppu ja saa olla vaan...Tai noh..Ohjelmaa on jo ihan riittävästi, että se oleminen taitaa jäädä, mut kumminkin...

Vappuna mentiin Karkkilaan Ranen ja Repen kanssa. Ensin istuttiin Ranen siskon luona muutama tunti. Reiska tulee kohtuuhyvin toimeen Ranen siskon ja poikien kanssa. Tosin vieläkin vähän arastelee niitä. Ranen siskon miestä aristaa tai pelkää vähän enemmänkin, mut eivät oo niin kovin usein vielä nähneetkään.

Illalla sitten päätettiin jättää Repe Ranen äidille (missä ei ollu ketään kotona), kun isännän menojalka alko vipattamaan. Vähän jännitti, että mitä se keksii kun on ensimmäistä kertaa yksin jossain muualla kun kotona. Jätettiin se kuitenkin niin, ettei se päässy muualle kun keittiöön ja eteiseen. Käytiin sitten itte tutustumassa Karkkilan yöelämään pitkästä aikaa. Viimeks ollaan käyty joskus oisko reilusti ennen Repen tuloo meille..joskus niinko syyskuussa kenties...tai elokuussa...Samanlaistahan se oli kun ennenkin. Hirveesti oli porukkaa liikenteessä johtuen ehkä vapusta! ;)

Takasintullessa huomattiin, että Repe oli halunnu vetästä vappukännit siinä kuitenkaan onnistumatta. Se oli siis jostain löytäny tyhjän kaljatölkin, jota se oli sitten järkevyyksissään jyystäny. Lisäksi oli hyppinyt keittiön pöydälle (tabletit rullalla toisessa päässä pöytää), mutta ei ollu meidän havaintojen mukaan muuta keksiny. Nooh, jätettiin Ranen porukoille terveiset sitten Reiskalta =)

Vappuna mentiin Ranen siskon poppoon kanssa kattomaan vappumarssia Karkkilacityyn. Otettiin Reiska mukaan, jotta näkee taas vähän ihmisiä ja pystytään vähän kattomaan miten se reagoi siihen orkesteriin, mikä kävelee marssissa ensimmäisenä. Ei mitään reaktioo Reiskan suunnalta. Sitä ei millään muotoo hetkauttanu mitkään rummut tai muutkaan. Sit kun siinä seistiin ja odoteltiin, että kulkue menis toisen kerran meidän ohi, Reiskaa alko ihan selkeesti rasittaan, kun ei ollu mitään äksöniä ja sit piti vähän alkaa haukkumaan, että josko voitais tehdä jotain muutakin kun könöttää tässä!! Ranen siskon pojille ostettiin semmoset vähän niinko minitorvet ja ne niitä puhalteli siinä ja Reiskan mielestä tuli haukkua aina kun ne puhalsivat torviinsa. Hohhoh kun emännän korvat kärsivät, kun olo oli muutenkin "ei niin hyvä"...

Vappumarssin jälkeen piti sitten mennä vähän juoksuttaan Reiskaa irtaallaan kun sillä tuntu olevan hieman tuota virtasta...Käveltiin hetken aikaa ja Reiska sai juosta vapaana ja onneksi se sitten vähän väsähtikin. Kotiin päästyämme Reiska olikin sitten jo tooosi väsyny ja nukku vaan koko illan.

Tänään sitten lähdetään Jokioisille grillamaan, jos sää vaan sallii. Respa saa ensimmäistä kertaa tutustua meidän mökkiin ja siihen mökkielämään mitä siellä vietetään. Ei kuitenkaan saa varmaan olla vapaana (tai pitää nyt kattoo), kun iso tie menee sen verran lähellä ja jos silmä sattuukin välttämään sen verran ja se sattuu samalla hetkellä keksimään jotain vaikka tien toisella puolella. Lauantaina sitten olis tarkotus mennä Respan kanssa vähän metsään juoksentelemaan. Suunnittelin tekeväni sille jäljen, mutta saattaa jäädä tekemättä. Ehkä ollaan vaan ja hengaillaan ja jahdataan kärpäsiä... Sitten ollaan menossa ampumaradalle tutustumaan paukkeeseen. Ajateltiin, että jäädään kyydistä hyvissä ajoin ennen ampumarataa ja katotaan miten Respa reagoi. Oletan, ettei mitenkään. Sitten kävellään Respasta tietenkin riippuen lähemmäs rataa ja jos käyttäytyy odotetulla tavalla, niin mennään ihan radalle asti näyttämään Respalle (ja Ranellekin), että mimmosta se meno siellä on ja mitä siellä oikein tehdään. Toivotaan, että kaikki menee odotetusti ja Respa ei reagoi mitenkään niinko ei normaalistikkaan reagoi mihinkään ääniin sen kummemmin. Tosin saisi reagoida esim. käskyihin vähän tehokkaammin... =)

1474521.jpg