Torstaina Lotte kävi hieromassa Reiskan, joka oli edelleen jumissa samoista paikoista kuin ennenkin eikä kauratyynykään suuremmin auttanut asiaa. Käski vahtia ettei Reiska revittele pakkasessa ulkona.

Perjantaina seikkailin Helsingin myrskyissä ja myräköissä koko päivän pikku visiitin sijaan. Lauantaina vaan oltiin ja pideltiin pakkasta.

Eilen sitten ryhtiliike ja päätös lähteä treenaamaan. Käytin Reiskaa aamulla pihalla ja siellä se kivasti rallaili menemään. Muistin Loten sanoneen, ettei saa antaa revitellä, sitten vasta kun Reiska ontui etujalkaansa. Oli ilmeisesti joku lihas vähän revähtänyt. Eipä miekkosen kanssa sitten voinutkaan lähteä treenaamaan vaan otin hyvin innokkaan Tuksun mukaan. Minna ja Rokka ja Uuno tulivat myös samalla kyydillä ja Loimaalle tiemme vei. Hallille tuli vielä myös Maria kera Tiikerin ja Pennin. Olipa meitä siinä jo hyvä joukkio kasassa! :)

Tuksun kanssa aksailin ja tokoilin vähän sekaisin. Paikallamakuu oli hieno, oli pitkään ja keskittyi minuun. Olin maksimissaan ehkä metrin päässä ja palkkailin usein. Seuraaminen oli hienoa ja perusasennot jopa kohtalaisen hyviä. Ovat vähän kuin itsestään kehittyneet treenitauon aikana. Tuksun kanssa ei siis ole mitään päätöstä mistään treenitauosta tehty, ei olla vaan treenattu tokoa aikoihin. Totta puhuen en edes muista koska Tuksu olisi tokoillut, mutta eipä se näyttänyt neitiä haittaavan ja muistissa oli kaikki aiemmin opittu. Liikkeestä maahanmenot oli aika hyviä ja seisomiset samoin, tosin neiti edelleen vähän sekottaa näitä kahta, muttei nyt ollenkaan pahasti. Muutenkin olin todella tyytyväinen neidin mielentilaan ja fiilikseen. Se oli tosi täpinöissään ja todella kuumana hetkittäin, oikeastaan juuri silloin kun halusinkin sen olevan sellainen ja sitten osasi todella nopeasti rauhoittua tokomoodiinsakin. Aksan tiimoilta otettiin A-estettä, puomia, putkea ja vähän rengasta. Ajatuksena oli opettaa neiti kosketusalustalle tulemaan puomin lopussa, mutten sitten voinutkaan paneutua asiaan haluamallani tavalla kun naksu oli jäänyt kotiin! Tyytyväinen olin Tunkeroon kyllä kaiken kaikkiaan vaikka jouduinkin sen kanssa keskustelemaan pitkään ja hartaasti paristakin seikasta, kuten räksyttämisestä häkissä, räksyttämisestä mulle, riekkumisesta ja ja ja... ;-)

Tiikeriä taas vähän lainailin ja otettiin ensin mutkaputkea, jonka kanssa neitosella ei ollut ongelmia. Neiti oli selkeästi miettinyt viikon aikana asioita ja meni putkeen kuin vanha tekijä vaikkei ikinä ollut mutkaputkessa käynytkään! Hienoa! Uutena esteenä otettiin puomi, jonka kanssa ensimmäinen kerta oli hieman jännittävä mutta lihapullan voimalla neidin jalat tepsuttivat puomin läpi. Sen jälkeen asia oli aika iisibiisi, neiti lihapullan kuvat silmissään alkoi jopa tarjoilemaan puomia. Hienoa, ihanan nopeaa edistymistä ilman mitään tylsää hinkkailua (vielä)! Maria ehdottikin, että menisin Tigerin kanssa jonnekin aksakurssille ja sen saatan vielä tehdäkin! :D Kiitos kun luotat Tiikerin mun aksalainaani! Tiikerikin selkeästi alkoi vähän jo lämpeämään mun olemassaololle, kyllä se ehkä jopa hyvinkin nopeasti oppii, että mä oon se ihana ihminen, joka antaa lihapullaa ja käskee tekemään kaikkea kivaa! :) Itsellä hetkittäin ehkä ongelmia siinä kun jännittää tietyllä tapaa toimia vieraan koiran kanssa, mutta kyllä se varmaan tästä... Tiikeri on kyllä ihan super, mä niin tykkään sen luonteesta! :)

Lopuksi vielä sain ihastella Minnan Uunon edistymistä seuraamisen saralla. Olisikohan muutama kuukausi sitten Minna käski minun katsoa Uunon seuraamista. Nyt näin seuraamista taas ja kehittyminen hyvin lyhyessä ajassa oli aikamoista! :)