Eilen iltapäivällä otin Reiskan ja Tuksun mukaan ja mentiin Kartanonpuistoon, jossa olikin jo meitä odottamassa Minna, koikkeripojat ja Uuno! Uuno ja Tuks treenasivat ensin yhtaikaa, tosin omia juttujansa kumpikin. Tuks oli mulla liinassa, jotta sain vähän siihen etäisyyttä, mutta kuitenkin sain pidettyä sen niin kurissa ettei karannut Uunon luo vaikka mieli olisi kovin tehnyt...Liina on kyllä ihmeellinen ratkaisu :) Olin myös etukäteen suunnitellut treenini ja kirjoittanut paperille ylös mitä teemme ja tämä oli historiallista, mutta toisaalta tosi hyvä juttu! Pitää vaan jatkossakin nähdä vähän vaivaa ja suunnitella treenit.

Otettiin Tuksun kanssa ensin ohjatun noudon suuntia namialustalle. Hyvinhän tuo sinne alustalle hilppasee. Tosin eilen piti minunkin hilppasta ja vähän vikkelään kun neiti oli sitä mieltä, että alustakin on syötävää! Piti siis itse juosta pelastamaan alusta. Ei Spunks ehkä ymmärrä kun hoen oikeaa ja vasenta, mutta näyttäisi vähän ymmärtävän kun huidon kädellä siihen suuntaan minne pitäisi mennä :) Otettiin myös paikallamakuu ja pääsin itse kipaisemaan ennätyskauas (ehkä kolmeen metriin). Neiti alkaa selkeästi oppimaan tätä vähitellen. Jos Tuksun kanssa tokokisoihin eksytään, niin pitää varmaan mennä Räsäsen kisoihin kun siellä ALOssa ja AVOssa on paikallamakuu aina viimisenä ja siihen mennessähän Spunks olisi jo niin väsynyt ettei jaksaisikaan liikkua sieltä mihinkään ;-)

Loppuun otettiin vielä suunnitelman ulkopuolelta (ei olis pitäny kyllä poiketa suunnitelmasta, mut tyhmästä päästä kärsii kaikki!) ruutua kun sen olin kasannut. Pallopää ruutuun ja lähetys sinne aika läheltä. No Spunks meni tutkimaan tötsiä, ne kun oli tosi kivoja ja niiden sisään olisi voinut koittaa tunkea itsensä. Otettiin monta yritystä ja jotenkin neiti aivan täysin unohti koko pallopään. Ei mennyt ollenkaan putkeen, mutta päätin että otetaan niin kauan, että onnistuu. Kyllä se sitten onnistuikin ja äkkiä neiti autoon. Neiti oli kyllä hieman kummallinen kun olisi vaan halunnut pallopäällä leikkiä, vetolelu ei kelvannut ollenkaan. Toivotaan, että tänään kelpaisi!

Reiska treenasi Rapan jälkeen ja Minna tarkkaili silmä tarkkana meidän tekemisiä ja saatiinkin hyviä ohjeistuksia ja vinkkejä tekemiseen, kiitos! :) Aloitettiin ruudulla. Vein pallopään ruutuun ja lähetin Reiskan sinne. Ihan täpinöissään miekkonen täräytti sinne. Miekkonen tosin oli muutenkin hyvin täpinöissään ylipäänsä kun sai pitkästä aikaa tehdä jotain. Vietiin pallopää uudelleen ruutuun ja lähetettiin kauempaa, täysillä taas sinne. Otettiin myös kerran niin, ettei pallopää ollut ruudussa, vaan minun piti vain pysäyttää Reiska sinne ja sitten heittää pallopää ruutuun. Meni ihan sikahyvin jos ei oteta huomioon sitä, että heitin pallopään ihan täysin väärään suuntaan. Reiskahan on kohta ruutuexpertti! :) Tarjosi myös kertaalleen itseksiin ruudussa seisomista ja vielä Minnankin ruudussa pönöttämistä ;-) Harjoiteltiin myös maahanmenoa. Minna käski kierrättää Reiskaa puun ympäri ja sitten pysäyttää ja käskeä maahan. Ensin Reiska oli vähän pihalla, mutta en usko tästä tulevan ongelmaa, nopeastihan se tämänkin oppii. Otettiin myös vielä ruudun loppuosaa eli vein Reiskan ruutuun, käskin maata siellä ja sitten itse tein kävelykuviota. Hienosti Reiska tuli sivulle käskystä. Ensin tosin taisi hetken arpoa, että oliko nyt lupa tähän hommaan. Minna hieman häiriköi huutelemalla, mutta eipä Reiska tainnut noteerata suuremmin Minnan huutoja, gudigudi. Olipa ihanaa treenata taas miekkosen kanssa!!!! Loppuun otettiin paikallaistuminen Reiskalle ja Rokalle. Reiska meni maahan kun Minna sanoi Rokalle istu. Käskin Reiskan ylös ja jätin siihen. Jossain vaiheessa valui alas, mutta kädenliikkeellä sain sen nousemaan. Tätä pitänee hieman harjoitella ennen koetta, toiveena tietty on ettei se valahtaisi alas ja häiritsisi sillä muita.  

Ihan lopuksi vielä pentuset eli Uuno ja Tuks pääsivät painimaan keskenään kun me Minnan kanssa vaihdettiin kuulumisia ja voi kun "pentusilla" oli kivaa! Hieman erikoiset leikit kieltämättä kun toinen kiskoo toista poskesta ja toinen puree toista päähän, mutta hauskaa kun on, niin mikäs siinä :) Lopussa vaan kumpikin oli ihan väsynyt ja Tuksulla meinasi mennä överiksi, onneksi alkaa itse huomaamaan sen överiksi menon, niin tietää rauhoittaa touhun. Kotiin kun päästiin, niin Tuks meni samantein nukkumaan ja oli ihan taju kankaalla koko loppuillan. Kiitos tuhannesti Minna seurasta, meillä oli tosi kivaa! :) Otetaan pian uudestaan! :)