Jos Reiskalla jatkuu sama meno mitä tässä eilisen ja tämän päivän, niin kadun vielä syvästi kastraatiota!!!! Se on tajuton energiapommi, hyppii ja pomppii korvattomana menemään ympyröitä, voltteja ja ties mitä. Tulen kohta hulluksi, koira taisi tulla jo! Ja siis Reiska on ollut ennenkin lenkittä useita päiviä eikä se ole tähän malliin seonnut ennen.

Haava ei ilmeisesti ole vuotanut enää tänään ja tänään aamusta Reiska pääsi kotiin takaisin. Eunukit oli tosi onnellisia nähdessään toisensa taas ja tuo vanhempi eunukki kovin mielellään fiksailisi nuoremman eunukin haavoja :) Nuorempi eunukki saikin minun alushousuni päällensä. Sidottiin ne vielä lahjanarulla kiinni, jotta pysyvät päällä. Hupaisan näköinen potilas sanoisinko :D Tuks puolestaan ihmetteli mikä Reiskaa vaivaa kun Reiska ei ole koko kotona oloaikana huomioinut neitiä ollenkaan. Tiedä nolottaako Reiskaa vai mikä on. Satelliittia emme sen päässä ole nyt pitäneet kun ei sitä haava kiinnosta ollenkaan.

Kipuja Reiskalla ei ole ollut enää tänään ilmeisestikään ja kovin tyytyväinen ja onnellinen mies tuo tuntuu olevan. Eilen oli illalla vissiin ollut kunnon krapulafiilikset kun oli nähnyt pikku-ukkoja... Isäni oli tullut peurametsältä kotiin ja Reiska oli säikähtänyt isukkia niin että oli joutunut hirmuiseen paniikkiin ja koittanut päästä seinästä läpi. Oli hetken aikaa mennyt ennenkuin oli sitten tunnistanut isukin. Isä kyselikin eilen, että millaisessa eräjormapuvussa eläinlääkäri on Reiskan leikatessaan ollut. ;) Nyt miekkonen vaikuttaa kuitenkin omalta itseltään, ehkäpä tuo lääkekrapula helpotti yön aikana.

Ja siis eilen aamulla kun Reiska edelleen vuoti verta vähäsen, soitin eläinlääkärille. Eläinlääkäri sanoi, että Reiskalla oli ollut todella suuria verisuonia kivesten läheisyydessä ja näitä verisuonia ei oltu sen kummemmin suljettu. Ainoastaan kivespussien verisuonet oli laitettu kiinni. Reiskalla on pelkästään tikit, joten sitä verta sen vuoksi tulee ja hyvä niin ettei jää sisälle muhimaan. Isäntä totesikin, että kun Reiskasta on huonot veret tullut ulos, niin koirakin muuttuu sekopäisen energiseksi ja innokkaaksi. Eläinlääkäri sanoi myös, että ei koskaan jätä kivespusseja sen vuoksi kun ne kerryttävät yleensä sitä verta ennen kuin häviävät olemasta, sen takia hän ei koskaan niitä jätä. Eläinlääkäri käskikin painella Reiskan haavaa jollain kylmällä tai sitten tehdä siihen jonkinlaisen painesiteen. Painelin sitten Reiskan haavaa äidin pakastimesta löytyneellä peuran sisäfileellä! :D

Reiska haisee nyt hirmuisen pahalle kun en sitä ole uskaltanut kastella tikkien vuoksi ja verta on kuitenkin todella paljon sen karvoissa. Katsotaan tässä ehtiessä jos putsattaisiin nuo karvat.

Yllättävän iso haloo Reiskan kastraatiosta on noussut ja kovasti on kyselty suunnalta jos toiselta syitä siihen. Sinänsä normaali juttu, mutta tässäpä muutama suurin syy asiaan (ja tämä asiahan on pitkään harkittu ja mietitty ja leikkausajan varasin jo elokuulla muistaakseni):

- kaikkia koiria ei ole tarkoitettu jalostukseen käytettäväksi ja jonkun pitää osata karsia pois ne koirat, joita ei käytetä. Tässä tapauksessa me uroksen omistajina teimme tuon ratkaisun, ettemme halua Reiskalle jälkeläisiä. Mitä se sitten siis tekee palleilla?

- Tuksun juoksuajat helpottuvat eikä koiria tarvitse niinkään enää sitten eristellä kun Reiskan hormonitoiminta lakkaa. Tuks on meidän perheen jalostuskoira kuitenkin kun on sijoituksessa.

- kisaaminen ja harrastaminen helpottunee, koska Reiska ei ole toivottavasti kummemmin enää kiinnostunut hajuista tai muistakaan ihmeellisyyksistä. Se toivottavasti keskittyy 110 % :sesti tekemiseen minun kanssani :) Ihania harrastuspäiviä odotellessa :) Toivottavasti siitä tulee yhtä mukava kun mitä Kytästä tuli kastraation jälkeen. Ei niin etteikö Kyttä ennen sitä olisi ollut ihana ;) Lenkkeilykin on Kyttiksen kanssa kivaa kun se käy kerran pissalla ja loppumatkan kävelee eikä jää haistelemaan saatikka nostelemaan koipeaan.

-Reiskalla on näyttelyistä sertit kasassa kolmen maan valion arvoon. Mitä se siis keskinkertaisen ulkonäön omaavana näyttelyistä enää tarvitsee?

Näin :)