Eilenillalla sitten poikien joululahja soitteli ovikelloa ja tuli käymään. :) Pojat siis saivat hieronnan joululahjaksi ja Anu tuli hieromaan niitä. Olen jo jonkun aikaa ollut kiinnostunut tietämään missä kunnossa pojat ovat, etenkin Kytän kunto kiinnosti kun sillä alkaa olemaan jo ikää vähitellen. Ajattelin myös etenkin Kyttiksen tykkäävän kovasti hieronnasta ja niinhän se tykkäsikin.

Kyttä pääsikin ensimmäisenä käsittelyyn ja kyllä se tuntui kovasti nauttivan. Kytän osalta kävi ilmi, että miekkosen selkä on vaan jumissa!! Selkeästi kun Anu hieroi tiettyjä kohtia, niin Kyttään hieman taisi sattuakin, ainakin siihen malliin nosteli päätään ylös kärttyinen ilme silmissään. Hyvä että tämä kävi ilmi. Hoito-ohjeeksi saimme kaurapussin, hierontaa lisää ja venyttelyjä sekä ravilenkkejä. Ravilenkit lienee isännän hommaa kun isännän koirakin on ;-) Sivumennen mainiten Kytästä lähti hirmuinen satsi karvaa irti (edelleen se iänikuinen karvanlähtö vaivaa) ja oikein säälitti Anun kohtalo kun oli täynnä karvoja ja vähän väliä joutui suustaankin niitä nyppimään.

Reiska puolestaan oli vähän stressaantunut ensin alkuun kun ei ollenkaan ymmärtänyt että mikä on homman nimi ja miksi pitää maata ja voi kauhistuksen kanahäkki muutenkin. :) Makoili kuitenkin melko hyvin, alkuun tosin kireänä kuin viulunkieli. Rentoutui vähitellen ja lopuksi oli vähän närkästynyt siitä kun hieronta loppui, olisi halunnut kovasti lisää! Hieronnan jälkeen Reiska päättikin ryhtyä Anun kaveriksi oikein tosissaan, noh, eihän siinä mennyt kuin puoli vuotta! Hitaasti lämpiävä tuo meidän Reino :)

Reiska oli paremmassa kunnossa kuin Kyttä ja on sillä kuulemma lihaksiakin, vaikka itse olen jo asiaa epäillyt kun valitettavan vähällä liikunnalla on ollut lähiaikoina kaikenmaailman hässäköiden vuoksi. Lavat ja takareidet (olikohan ne takareidet, no kuitenkin jotain sinnepäin ainakin) oli Reinolla jumissa, selkä oli puolestaan oikein hyvässä kunnossa ja hieronnan jälkeen Reiska venyttelikin oikein antaumuksella ja Anu pääsi seuraamaan miten se venyttelee itseään ja hyvin kuulemma venyttää kaikki paikat, pitäisi kuulemma itse hogata vaan kehua koiraa kun se venyttelee itseään. Tätä en ollut ollenkaan hogannut, pitää alkaa huomioimaan venyttelyjä! :) Reiskalle hoidoksi venyttelyä ja ravilenkkejä lähinnä. Isännän hommaa...? ;-)

Summa summarum: olin yllättynyt Kyttiksen selän kunnosta ja sitä mietinnöinkin pitkästi illalla vielä, Reiskan hyväkuntoisuuteen puolestani olin tosi tyytyväinen ja iloitsin samalla siitä. Olipa mukava kun kävi nämä jutut selville! Kiitokset Anulle hieronnasta! Olipa mukava päästä juttelemaan kaikenlaisista asioista ja vähän tehdä suunnitelmiakin tulevaisuuden varalle! :)