Eilen taas Reiskan kanssa matkattiin rallytokoon Loimaalle matkaseurana tutusti Minna ja Rasmus. Tänään oli vuorossa aika pitkä rata, jossa oli kaikki tähän mennessä opetellut kyltit. Reiska suoritti radan ensimmäisenä ja meni tosi hyvin, yhdestä epämääräisestä silmukoinnista (kun piti tehdä 270 asteen käännös) Anni olisi kisatilanteessa pudottanut 1-3 pistettä mutta muuten täydellinen suoritus. Kivaa! Innostuin jotenkin nyt kovasti itsekin ja aloin tosissani katselemaan koekalenteria.

Uusina liikkeinä harjoiteltiin täyskäännöksiä ja sellaista, että otetaan ensin 1 askel eteenpäin ja koiran tulee istua sivulle, sitten kaksi askelta ja istuminen ja vielä kolme askelta. Ei ongelmia. Lisäksi otettiin vielä sivuaskelta oikealle, joka sinänsä rallytokomaailmassa ihan ok, muttei tokomaailmassa. Tämän Reiska on osannut paremmin, en tiedä miksei se eilen tehnyt kuin osaa.

Positiiviset treenit, joista jäi tosi hyvä mieli! :) Reiskakin oli huippuinnokas, tarjoili temppujaan ja teki innokkaana hommia. Odotellaan taas jo ensi kertaa suurella innolla. Kiitos taas Minnalle ja Rapalle seurasta! :)