Eilen iltapäivällä päässäni naksahti ja päätin tokoilla Kytän kanssa omalla pihalla. Kytälläkin naksahti päässä kun suvaitsi syödä nameja ulkona, tämähän oli ennenkuulumatonta! Kyttähän ei niistä nameista ole oikein koskaan piitannut ulkosalla, mutta nyt se oli innokas, ilmeisen nälkäinen ja mitäpä sitä sitten voi tehdä kun tokoilla! :)

Otettiin sivulletuloja, jotka todella vauhdikkaita ja sähäköitä. Meinasin itse kaatua kumoon kun papparainen oikein syöksyy sivulle tai toisena vaihtoehtona hyppää sivulleni, puoliksi minua päin. Ihan ei Kyttis myöskään muistanut, että kaikki neljä jalkaa voidaan pitää perusasennossa maassa, ei tarvitse pitää molempia etutassuja ilmassa ja näyttää mangustilta. ;-) Seuraamista otettiin myös ja se ei ollut ihan niin hyvännäköistä, kyllä huomaa että eläkkeellä ollaan oltu tai muuten vaan laiskoja. Tosin eipä Kyttä ole katsonut aiemminkaan tarpeelliseksi seurata minua. Otettiin vielä paikallamakuu, joka oli käsittämättömän hieno! Hui! Tulipa meille sitten hyvä mieli ja tulipa todettua, että innokas ja virkeä eläkeläinen meillä asustelee. 

Illemmalla Minna ja Rasmus saapuivat taas meille ja yhdellä kyydillä jatkettiin matkaa Loimaalle ja keskiviikkoiseen tapaan rallytokoon! Tänään harjoiteltiin 270 asteen käännöksiä, eteen istumaan tulemista ja siitä sivulle kiertämistä, maahanmenoa ilman liikettä yms. Minä panostin kyllä eniten liikkeestä istumisen opetteluun kun sitä Reiska ei oikein vielä osaa vauhdin kanssa. Lisäksi harjoiteltiin oikein huolella tuota eteen istumaan tulemista ja siihen se tajuaa tulla (tätä vahvistettiin vielä aamulla ruokakipon läheisyydessä), mutta jää hirmuisen kauas enkä sitä ole näiden vuosien aikana lähemmäs saanut tulemaan. Reiska ei halua tulla ihan iholle ja se sille on ehkä pakko sallia. 

Lopuksi otettiin rataa, jossa oli hidasta kävelyä, normaalikävelyä, juoksua, käännöksiä, pujottelua ja muuta mukavaa. Rata meni ihan hyvin, koira ei kämmäillyt itse mitään, mutta omistaja tavalliseen tapaan jotain omiansa sähelsi hetkittäin ;-) Hirmu kivaa oli taas, Reiska oli innokas kun pääsi mukaan ja teki hommia todella hyvin eikä ottanut häiriötä muista. Kiitokset taas Minnalle ja Rapalle matkaseurasta, teidän kanssa on niin kiva reissata kun aika menee hirmuisen nopeasti! :)