Eilen oli pitkään odotettu Tuksun sijoittajien järjestämä minibullitapaaminen Liedossa. Paikalla oli sijoitusnartut, kantanarttu ja muutama uros. Matkalla tapaamiseen poikkesimme katsomaan beussipentusia. Ensimmäiset olivat 2 päivää vanhoja ja näyttivät tälle:

Aika ihana rottia :) Ikinä en ole näin pieniä pentusia nähnyt.

Sitten siirryttiin katsomaan vähän vanhempia pentusia, joilla siis ikää 5 viikkoa:

Pentuharlekiinit vetosivat jostain syystä minuun, vaikka kaikkia pentusia jouduin vähän pusuttelemaan ja halimaan :) Ei kyllä (onneksi) jäänyt ollenkaan sellaista fiilistä, että olisi noita kotiin halunnut, vaikka reippaita ja sosiaalisia mugeloita olivatkin. Ehkä ne tuntuvat liian helpoilta Tuksun "helpon" pentuajan jälkeen ja ihminen kaipaa elämäänsä haasteita ;-) Ei tämä tietenkään sitä tarkoita etteikö meille jatkossakin tulisi ja olisi beusseja.

Bullimiitingissä puolestaan paikalla olivat omistajineen:

Tuore valio Armi, joka oli aivan samanlainen kuin Tuksu. Eivät mitään sukua toisilleen mutta muuten kuin kaksi marjaa, myös luonteiltaan!

Cooper, todella hienon näköinen miekkonen :) Harkitsi leikkivänsä Tuksun kanssa, muttei sitten kestänytkään pyörivää neitiä :D

Diiva

Aatu leveänä :)

Ihanan rauhallinen Lulu

Spunks :)

TÄÄLTÄ lisää kuvia.

Erikoisena jäi mieleen Tuksun ja Armin samankaltaisuus, ihastuin kyllä Armiin täysin :) Cooper puolestaan hurmasi ulkonäöllään ja Lulu rauhallisuudellaan.

Bullien häntiin kiinnitin myös huomiota ja muut eivät vaan kantaneet häntäänsä samoin kuin Tuks eli antennina :) Hetkittäin tosin muidenkin häntä saattoi nousta. Muut eivät oikein innostuneet Tuksun kanssa leikkimisestä, Tuksun kevätjuhlapyörähdykset tosin yleensäkään eivät vakuuta muita koiria. Reiska taitaakin olla ainoa, joka sitä oikeasti kestää pidemmän päälle. Onneksi miekkonen on tyytynyt kohtaloonsa Tuksun virallisena seuraneitinä.

Spunks oli alkuun ihan mahdoton, mutta rauhoittui sitten kerjäilemään minulta nameja. Ei oikein kyennyt moikkailemaankaan ihmisiä kun piti niin kerjätä nameja. Spunks on siinä mielessä tarkka eväistään että kaikki varmasti tulee kerjättyä pois ja syötyä ;-)

Mukava oli nähdä bulleja omistajineen ja jutella ja vaihtaa kuulumisia. :)