Reinolla on ollut lähiaikoina SUURI inspiraatio kaikkeen tekemiseen kun ei ole pahemmin saanut tehtäväkseen mitään eikä ole saanut suuremmin huomiotakaan. Olemme siis lähes joka päivä lainatulla tunnarilaudallamme ottaneet tunnaria. Reiska meinaa joka kerta nostaa ensimmäisen kapulan, mikä vastaan tulee. Kun huomaa / muistaa, ettei se vaan mene niin se homma, niin keskittyy tosi upeasti haistelemaan ja tuo oman PURESKELLEN ja MÄLVÄTEN oikein urakalla. Tähän en vielä ole suuremmin paneutunut. Yhtenä päivänä teki kapulan kanssa myös kunniakierroksen ja juoksenteli ympäri puutarhaa kunnes menetin hermoni ja käskin tulla sivulle. Selkeästi pääsi Reinolta unohtumaan tuo loppuosa liikkeestä... ;-)

Positiivista on nyt siis se, että Reiska ei enää etsi piilotettua kapulaa, vaan menee TÄYSILLÄ laudalle ja etsii sieltä oman. Kertaakaan ei ole minulle väärää tuonut ja sehän on kiva juttu ja olen ihan tyytyväinen toimintaan tällä hetkellä. Aletaan jossain vaiheessa hiomaan muita juttuja kuten palautusta ja sen sellaista.

Seuraaminen on ollut ihan jees, vähän liikaa intoa, joka aiheuttaa hetkittäin edistelyä ja pompahtelua.

Noudot on kuosissa, mitä isompi kapula, sitä vähemmän mälvää eli kisoihin mentäneen jonkun 10 kilon halon kanssa ;-) Superinnokas näissä!

Kaukot....Alkavat vähitellen sujua paremmin ja olen saanut otettua etäisyyttäkin jo jonnin verran, välillä enemmän, välillä vähemmän, riippuen vähän Reinon fiiliksistä. Nousee välillä istumaan jopa vaan käsimerkistä eikä kaipaa suullista.

Luoksetulon avoimen luokan kokonaisena liikkeenä: täydellinen =) Tätä ei sitten oteta ollenkaan enää jottei vauhti pääse hiipumaan tai koira ennakoimaan. Otetaan suoria ja puun kiertoja ja mitä nyt keksitäänkään!

Eipä me varmaan oikein muuta olla otettu. Perjantaina käytiin Peten ja Eevan mökillä ja pojat sai juosta sydämensä kyllyydestä siellä, tosin papan inspiroituminen juoksemiseen ei jaksanu kauaa kestää, joten pappa istuskeli pääsääntösesti mun vieressä ja ihmetteli Reiskan puuhia ;-) Lauantaina oli isännän työleiri taas pystyssä ja kun sen selvitin, niin alkoi isäni työleiri. Huhhuh kun hiki lensi! Nyt on kuitenkin ehkäpä 90% tavaroista paikoillaan ja yläkerta valmis, vierashuoneet odottelee vaan yöpyjiä ;-) Sohvaa odotellaan vielä, pitäisi tulla kai tällä viikolla, kivaa! =) Sitten käytiin ostamassa pleikkarille Move, jota ollaan urakalla pelattu ja nyt on kädet ihan kipeet kaikesta jousiammunnasta, rantalentiksestä ja muista lajeista! =) Eilen illalla kävin vielä Reiskan kanssa vanhemmillani kyläilemässä pikaisesti ja voi kun pieni mies oli innokas kun pääsi kerrankin jonnekkin kun ei pitkään aikaan ole ollut kyläilemässä missään. Hypähteli vaan onnellisena siellä sinne sun tänne =)

Tällä viikolla mammalla onkin "tappoviikko" eli tänään Hämeenlinnassa, huomenna Helsingissä, ke- pe Tampereella. Täytyy toivoa, että pääsisi edes joinain päivinä aikaisin kotiin ja kerkeisi tekemään koirien kanssa jotain. Tänään tosin pojat saavat Hollannin tuliaisia.... ;-)